KURYAKYN Instruktioner

KURYAKYN motorcykel tillbehör är eftermarknaden funktioner som är funktionell men är tänkt att skapa en skräddarsydd, unik look för en motorcykel som speglar ägarens personlighet. KURYAKYN delar är utformade för att passa med specifika stora motorcykel varumärken så att installationen tar minimal ansträngning. Delar tillverkade av KURYAKYN kan antingen köpas via tillverkarens officiella webbplats eller från olika lokala delar återförsäljare i hela USA. KURYAKYN ger också kunderna med lätt att följa installationsinstruktionerna för varje del som den tillverkar. Instruktioner
Beställa delar
1

Köpa KURYAKYN del som passar din specifika märke av motorcykel. KURYAKYN tillverkar delar till Goldwing, Harley eller Metric motorcyklar.
P Om du köper på nätet, tillsammans med att ge sjöfarten, fakturering och kreditkortsinformation, måste du skapa en unik KURYAKYN profil för att slutföra beställningen. Vid skylt i webbsidan skapades under kassan, ange din registreringsinformation i "New KURYAKYN Kunder" avsnittet. Du måste ange din e-postadress, förnamn och efternamn och skapa ett unikt lösenord.

Besök en lokal KURYAKYN delar butiken om du vill köpa en del från en lokal återförsäljare i stället. Den "Dealer Locater" länken på KURYAKYN hemsida finns i mindre kors marginal strax ovanför produkten menyerna. Det kommer att ta dig till en sida där du kan skriva in ditt postnummer eller bosättningsstaten för att hitta lokala delar återförsäljare.
2

Öppna din förpackning KURYAKYN produkt-och monteringsanvisning medföljer produkten. Om du inte kan hitta eller har tappat bort dina monteringsanvisning, kan de laddas ner från KURYAKYN webbplats genom att besöka katalogen sida för din del. Läs avsnittet av rubricerade installationsanvisningarna
3

" Verktyg Föreslagna. " Om du behöver några extra verktyg för att installera din del som inte tillhandahålls i KURYAKYN produktens förpackning de kommer att listas här. Samla dessa verktyg innan du fortsätter din installationsprocessen.
4

Läs hela installationen steg som ingår i era instruktioner innan du börjar installationen. Var särskilt uppmärksam på eventuella meddelanden i installationsanvisningen markerad med orden "Attention", "Varning" eller "Caution". "Attention" tar upp eventuella problem i funktionalitet som kan uppstå om en viss del är felaktigt installerat. "Caution"-meddelanden beskriver situationer som kan orsaka skador på produkten eller personskador. "Varning" meddelanden indikerar att, om inte instruktionerna följs till punkt och pricka i en viss plats, kan allvarliga skador eller dödsfall inträffa.
5

Följ installations instruktionerna steg för steg som anges av KURYAKYN att korrekt installera KURYAKYN tillbehör. Använd alla tillgängliga diagram för att enkelt hitta rätt placering av tillbehören under installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109963.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.