Hur blir jag en RedCat ATV återförsäljare?

Dealing motorcyklar kan vara mycket lukrativ och Redcat ATV är en mycket eftertraktad post för cykel älskare. Upprätta ett kontrakt med en RedCat ATV återförsäljare att hantera sina produkter, helst en som kan skickas direkt till dina kunder. Kontakta Department of Motor Vehicles i ditt tillstånd om att få utfärdat en licens för att köpa, sälja och handel motorfordon, registrera din butik med Better Business Bureau, och du kommer att vara på god väg att bli en RedCat ATV återförsäljare. . Instruktioner
1

Bli en licensierad återförsäljare genom Department of Motor Vehicles (DMV) och registrera ditt företag med Better Business Bureau. Alla motordrivna fordon kräver en licens för att fungera, liksom en licens för att sälja mer än 5 fordon per år, och RedCat ATV hör till denna kategori. Det kommer att kräva att du ansöker om ett motorfordon återförsäljare licens genom DMV, och det skulle också vara en bra idé att registrera ditt företag med Better Business Bureau, för att säkerställa att dina kunder att du är en legitim återförsäljare. Särskilda licenskrav varierar från stat till stat.
2

Kontakta en RedCat distributör som GoRedCat och fråga om deras återförsäljare program och kontrakt affiliate. Många av dessa företag kommer att tillåta dig att hantera som en tredje part och ge dig en procentandel av provision på sin försäljning. Det är bäst att hitta en RedCat distributör som har en affärsmodell är kompatibel med din infrastruktur. Till exempel, om du planerar på att hantera cyklar på nätet helt från hemmet och du har väldigt lite utrymme för att lagra dem, hitta en distributör som kan skicka cyklar direkt till dina kunder. Om du planerar att sälja ut av din egen butik, eller om du har plats i ditt hem till lager inventering, kan du välja en distributör som förser dig med ATV som du kan sälja och leverera själv.
3

Utveckla en RedCat ATV cykel återförsäljare. Detta kan vara en webbplats med kassan funktioner, som en e-handel kassan kundvagn, eller en faktisk fysisk butik av vilka du lagra och sälja ATV. Det kan vara mer praktiskt att hantera ATV från en webbsida, som du kan säkra försäljning och bara ha din distributör skickas direkt till kunderna. Det finns utbildade professionella webbutvecklare finns att hyra via online webbplatser som Elance och Craigslist. Om du vill handla från en fysisk plats, kommer det att krävas mer kapital, och du kan behöva ta ett lån.
4

Annonsera försäljning för dina Redcat RTVs via en online-kampanj. Fördelen med att ha en butik på nätet är att start-och underhållskostnaderna är mycket små, så att du har mer pengar för reklam. Det finns många sätt att annonsera online gratis. Du kan marknadsföra din motorcykel märken till din kundbas genom strategier sökmotor, eller skapa tillbaka länkar via sociala nätverk som Twitter och Facebook, eller du kan använda traditionella strategier som utskick och tryckta annonser.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108236.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.