Hur vattentätt läder sadelväskor

När man rider en motorcykel, är du och allt annat på motorcykeln helt utsatt för väder och vind. Stora mängder vatten kan förstöra läder, så om du har läder sadelväskor med dig på en åktur när regn träffar, du måste vara förberedd. Lyckligtvis kan läder poster såsom sadelväskor vara vattentäta med valfritt antal tätskikt sprayer och vaxer som finns i de flesta butiker som säljer lädervaror. Med en av dessa produkter i hand, kan du vattentät dina sadelväskor i några få enkla steg. Saker du behöver
Läder rengöringsborste
rena dukar
Läder tätskikt produkt
Visa fler instruktioner
1

Rengör sadelväskorna innan applicering av tätskikt agent till lädret. Läder är lättast rengöras med en styv borst läder rengöringsborste. Skrubba hela ytan av sadelväskor med penseln, torka sedan hela ytan av påsar med en ren trasa.
2

Testa impregneringsmedel på ett litet område. Varje typ av produkt som appliceras på lädret har en chans att ändra färg eller struktur på lädret, så spot kontroll är det bästa sättet att undvika potentiellt förstöra dina sadelväskor. Applicera en liten mängd av produkten till en liten del av sadelväskorna och låt produkten torka. Om det inte verkar finnas några negativa effekter, fortsätter.
3

Applicera tätskikt agent till sadelväskor. Om du använder en spray-on vattentäta agent, håll Kan flera inches bort från påsarna och spraya produkten direkt på ytan på lädret, att försöka belägga läder jämnt. Om du använder ett vax eller annat manuellt tillämpade vattentäta agent, doppa en ren trasa i produkten och gnid in produkten i ytan på lädret. I båda fallen, se till att belägga hela ytan av sadelväskor och torka bort överflödigt produkt med en ren trasa.
4

Låt impregneringsmedel torka helt. Torkningsprocessen för impregneringsmedel tar vanligen åtminstone 24 timmar. När läder är helt torr, släppa en liten mängd vatten på ytan av lädret. Om vattnet pärlor upp och rullar ut, har ni vattentät framgångsrikt dina sadelväskor. Om vattnet börjar att suga in, torka bort vattnet med en ren trasa och upprepa steg 3.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110339.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.