Hur man målar BMW R50 Rear Shock Sänker

Måla de lägre delarna av din BMW R50: s stötdämpare är ett projekt som du kan ta hand om i ett par timmar. Du kan lägga till några blossa och sparka till din motorcykel utseende genom att måla de bakre stötdämpare komponenter för att matcha resten av din cykel exteriör. Även om det är möjligt att ta bort de störningar och måla de nedre delarna för sig, kan du också måla dem medan de är kvar på motorcykeln. Saker du behöver
tidningen
Maskeringstejp
Rengöringslösningen
Visa fler instruktioner
1

Skydda omgivningen av chocken är lägre delarna genom att riva bitar av tidningspapper och med målartejp för att skapa en mask. Maskera delar av motorcykeln inom 18 inches av de lägre chock komponenter.
2

Rengör de lägre chock bitar med hjälp av rengöringsmedel och trasa. Torka dem torra efter att du har rengjort dem.
3

Applicera någon primer behövs för färgen du kommer att tillämpa. Antalet primer behövs rockar varierar beroende på vilken typ av färg.
4

Håll färgen ungefär sex inches från den bakre stötdämparen är lägre delarna, och tillämpa den första lager färg med lätt imma delen, flytta sprayburken upp och ner. Förvandla din hand som behövs för att täcka de inre kanterna på komponenterna. Applicera ytterligare skikt av färg eller klarlack, som behövs, och låta komponenterna torka innan du tar bort masken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110266.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.