Hur man installerar en slip på ett avgassystem

En slip-on ljuddämparen är en populär eftermarknaden uppgradering för de flesta motorcyklar på marknaden idag. Slip-on ljuddämpare är avsedd som en direkt ersättare till motorcykelns stock ljuddämparen, vilket ger en förbättring i prestanda, ljud och utseende av maskinen utan att det behövs ett omfattande arbete och kostnader i samband med ett komplett avgassystem ersättare. I allmänhet är slip-on ljuddämpare lätt installeras på en motorcykel med grundläggande verktyg och lite modifiering. Avsätt minst en timme för att slutföra installationen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
insexnyckel ställa
hylsnyckel och uttag
Slip-on ljuddämpare kit
Hög temperatur silikon
Visa fler instruktioner

1

Ta bort alla karossdelar från motorcykeln som behövs för att komma åt ljuddämparen och dess mid-röret, röret som ansluter ljuddämparen till header rören. Använd en skruvmejsel eller insexnyckel för att ta bort fästbultarna från karossdelar. Ställ karosseridelar undan.
2

Skruva ur skruvarna som håller fast ljuddämparens stödrem till motorcykelns ram med en hylsnyckel. Dra remmen bort från ramen och bort från ljuddämparen, om möjligt.
3

Leta klämmorna som fäster ljuddämparen och mid-pipe tillsammans. Lossa ljuddämparens klämman med en stjärnskruvmejsel och dra ljuddämparen bort från mitten av röret. Lossa mitten rörets klämma med en stjärnskruvmejsel och dra mid-pipe bort av header rören.
4

Sprid ett tunt skikt av hög temperatur silikon runt spetsen av den nya mid- pipa medföljer slip-on ljuddämpare. Skjut mitten röret i sidhuvudet rören. Dra åt mid-rörklämma löst med en stjärnskruvmejsel.
5

Sprid ett tunt skikt av hög temperatur silikon runt spetsen av slip-on ljuddämparens inlopp. Skjut ljuddämparens inlopp i mitten av röret. Dra åt ljuddämparens klämman löst med en stjärnskruvmejsel.
6

Skjut stödremmen på slip-on ljuddämpare. Montera stödremmen på motorcykelns ram med en hylsnyckel. Spänn remmen s bulten löst.
7

Justera positionerna för slip-on ljuddämpare och mid-pipe tills de är inriktade och inte vidrör motorcykelns bakhjul, baksvingen eller suspension. Dra åt bulten stödrem och klämmor avgaser helt. Installera om alla karosseridelar bort tidigare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107458.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.