Hur du ändrar Clutch Cable i en Evolution Sportster

Kopplingen kabeln på en Harley-Davidson Evolution Sportster löper från handen kopplingen till den yttre primära, ligger på nedre vänstra sidan av motorcykeln. Du använder kopplingen kabeln när du drar i kopplingshandtaget man växlar. Byte är inte vanligt men ibland nödvändigt. Till exempel anser ersättare om du upplever problem med att flytta eller om kopplingen kabeln inte engagera överföringen korrekt. Saker du behöver
Standard skiftnyckel satt
Torxnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skjut gummistövel på den övre änden av kopplingen kabeln från kabel justerare. Håll kabeln justeraren med en skiftnyckel samtidigt lossa låsmuttern under gummistövel med en annan skiftnyckel. Flytta kabeln justeraren mot låsmuttern för att tillåta spel i kopplingen spaken.
2

Flytta till den yttre primärt av motorcykeln. Ta bort de fyra skruvarna som håller kopplingslamellen på plats med en Torx nyckel. Ta bort fjädern direkt bakom kopplingslamellen och justerskruven den omger, för hand.
3

bort justeringsskruven genom att vrida den medurs med en skiftnyckel, släppa rampen och kopplingsmekanismen ansluten till den. Ta kabeländen för hand genom att frigöra den från undersidan av yttre ramp kroken. Vrid kabeländen moturs för att helt avlägsna änden av kabeln från den yttre primära. Ta bort o-ringen från slutet av kabeln montering.
4

Flytta till handen kopplingen delen av kopplingen kabeln och ta bort klämman och tapp, som ligger på undersidan av kopplingen spakfäste. Ta kopplingshandtaget från spakfäste för hand när du tar bort spärren och svängtappen
5

Ta bort sprinten kopplingskabel -. Ligger i spak - håller den övre delen av koppling kabel på plats. Koppla den övre delen av kopplingen kabeln från kopplingshandtaget för hand när kopplingen kabel stiftet tas bort.
6

Flytta tillbaka till den yttre primära av motorcykeln och montera o-ringen på den nya kabel montering. Vrid vajern montering medurs för att dra åt den för hand.
7

tillbaka kabeländen nedanför rampen kroken. Dra åt justerskruven motsols med en skiftnyckel för att dra åt rampen och koppling mekanism.
8

tillbaka muttern på plats över låset plattan med en skiftnyckel. Sätt tillbaka fjädern och byt ut justerskruven. Dra åt skruven med en skiftnyckel.
9

tillbaka locket kopplingen inspektion och fäst den på plats med de fyra skruvar och en Torx nyckel.
10

Flytta till handen clutch del av motorcykeln och installera den nya kopplingen kabeln överdel mot spaken. Kabeln går från det yttre primära längs vänster sida av ramen till handen kopplingshandtaget. Byt ut stiftet kopplingen kabeln i spaken. Installera kopplingshandtaget på fästet, och pivot och låsringarna till botten av kopplingen fäste för att fästa kopplingshandtaget.
11

Vrid vajern justerare medurs från låsmuttern tills du eliminera alla utom 1/8 tum fritt spelrum i kabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110704.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.