Hur man använder Harley Metal Polish

Harley Bright metall polish används för att polera metalldelar, inklusive strålkastare, märken och styret av motorcyklar. Tillämpning av föreningen rätt att lägga en glans till dessa bitar och göra cykeln ser nästan helt nya. Lacket kommer inte bara ge en lyster till cykeln, det kommer också att stöta bort damm, smuts och buggar. Saker du behöver
mjuka trasor
Tvålvatten
Tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Torka av någon metall, såsom krom eller aluminium, bitar du vill polera med en mjuk trasa. En liten mängd vatten och diskmedel kan användas för att rengöra cykeln, om det finns någon smuts eller lera. Cykeln i ett skuggigt område
2

Park. En kall dag som har låg luftfuktighet är perfekt.
3

Applicera en liten mängd av polermedel med en mjuk trasa. Arbetet föreningen i metalldelarna med överlappande cirkelrörelser.
4

Torka bort polish med en andra mjuk trasa, när området är helt täckt och rengöras. Se till att ta bort alla de polska, som alla vänster bakom kan leda till strimmor.
5

Täck området med tätningsmedel, såsom Harley Glaze tätningsmedel. Torka av tätningsmedel på nyligen polerad metall med en mjuk trasa.
6

Låt cykeln för att stanna kvar i skuggiga området i tre till fyra timmar efter poleringen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110433.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.