Hur man borra ett Pipe Motorcykel avgassystem

Om du letar efter ett billigt sätt att skapa en starkare motorcykel avgaser, överväga att borra hål i ljuddämparen del av din slip-on avgaser. Ta bort lager bafflar inbyggda i ditt avgassystem kommer också att maximera avgaserna ljud. Innan du försöker ett sådant förfarande, lära sig de lagar som reglerar avgasljudet i ditt tillstånd. Avgasljudet lagar varierar enligt stat. Borrning i de viktigaste baffeln inom ditt slip-on avgaserna minskar också avgasflödet restriktioner, vilket resulterar i vinster motoreffekt. Tänk på att borra ett avgassystem upphäver ett avgassystem garanti. Saker du behöver
Drill med halv-tums borr kan skära i metall
Rotary såg Tool Review Hylsnyckelsats
motorcykel reparationshandbok
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

bort din motorcykel snedsteg-på avgaserna, vilket inkluderar ljuddämparen. Du kommer att arbeta på muffeldelen av avgaserna. Följ ägarens manual eller reparationshandbok instruktioner för placeringen av bultar och klämmor som håller avgasröret på plats. Ta bort alla nödvändiga skruvar innan du försöker ta bort slip-on avgaser.
2

Skär avloppskon ur avgasröret med hjälp av en roterande sågverktyget. Ange från avgasröret öppnandet av ditt slip-on avgassystem och skär svetsen som håller avloppskon inuti avgasröret. Könen kommer inte återinstalleras, så oroa dig inte om att bevara sin form medan skärning. Avlägsna avloppskon när skärningen är klar.
3

Shine ett ljus i botten av den avgas slip-on och lokalisera där avgaserna färdas från den primära röret i andra baffelplåt kammaren . Detta kommer att vara nära den nedre tredjedelen av ditt avgassystem slip-on i den motsatta änden av avgasröret. Den huvudsakliga baffeln ligger några inches ovanför den andra plattan, i mitten av avgaser slip-on. Markera denna punkt.
4

Mark fyra borrning punkter, jämnt fördelade per kvartal runt omkretsen av slip-on avgaserna vid punkten för den huvudsakliga baffeln kammaren.
5

Borra fyra hål genom avgasrör och in i centrum av den slip-on avgaserna med hjälp av en halv tum borr kan borra i metall. Se till att varje hål borras jämnt och med rätt punkt markerade i föregående steg.
6

Markera fyra ytterligare borrning punkter, centrerad i-mellan de fyra hålen du just borrade, med en penna. Avgas-markeringar kommer nu bryta omkretsen av slip-on till åttondelar istället för fjärdedelar. Se till att varje hål är märkt på samma omkrets linje som de fyra tidigare borrade hålen.
7

Borra de fyra nya hålen med en halv-tums borr. Det kommer nu att åtta hål, i linje med varandra, borras in i den huvudsakliga baffel av din avgasrör.
8

tillbaka nyligen borrade slip-on avgassystem och slå på motorcykeln för att höra ljudet skillnad. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110222.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.