Harley topplock Vridmoment specifikation

I 2009 Harley-Davidson Road King Classic är en turnerande motorcykel först introducerades 1994. Motorcykel entusiaster kallar också Road King en cruising motorcykel. Cykelns tvåfärgade fender grafik och placeringen av dess registreringsskylt ovanför baklyktan var nya för 2009 Road King Classic. Motorcykeln presenterade en Twin Cam 96 motor. Kamaxel Åtdragningsmomentspecifikationer

Road kungens huvud bultar 1st steg är 11.67 fot lbs av vridmoment och det andra steget är 17 fot lbs av vridmoment. Den 3: e steget är 90 grader eller en ¼ tum. De ventilkåpan bultarna har 14 fot pounds av vridmoment och ventilkåpa bultarna har 18 fot pounds av vridmoment. Vipparmen stödplatta bultar har 22 fot pounds av vridmoment. De kamaxelkåpa bultarna har 2,5 fot pounds av vridmoment och lyften bultarna har 10 fot lbs av vridmoment. Statorn Torx T27 har 6.25 fot lbs av vridmoment.
Motorspecifikationer

Road Kings Twin Cam är en 96 graders tryckstång manövrerade typen motor. Den använder en overhead ventil konfiguration (OHV). Motorns kamaxel använder själv-justerade hydrauliska lyftare. Den har en förskjutning av 96,7 cubic inches, eller 1,5 liter, och har en borrning /slag av 3.75/4.37 inches. Motorn har ett sekventiellt elektroniskt bränsleinsprutning (SEFI). Motorn använder ett system för luftkylning och har ett kompressionsförhållande på 9,2 till 1.
Allmänna specifikationer

Road King Classic använder en 6-växlad kryssning transmission och har elstart. Cykeln har en hjulbas på 63,54 inches och en sitthöjd på 29,5 inches. Den väger 773 £ och har en kapacitet bränsletank på sex liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110220.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.