Hur mycket luft du sätta dig i Motorcykeldäck?

Motorcykeldäck är som bildäck i att de kan hantera en viss mängd tryck. För mycket och däcket kan explodera, för lite och däcket kommer inte greppa vägen ordentligt. Det finns ingen universell däcktryck för cykeldäck och varje däck kommer att ha sin egen tryckområde. Hitta Individuella Däckspecifikationer

alltid kolla manualen för din motorcykel innan luften i dina däck och leta efter rekommenderat däcktryck. Handboken kan ange specifika däck måste användas på din cykel.

Tillverkaren av däcket också kan du publicera det rekommenderade trycket i däcken på sin webbplats eller kan svara på ett däck fråga om dess avgiftsfria kund hjälplinjer .
Exempel

för touring och cruising cyklar som passar Metzeler Alpha ME880 däck, det rekommenderade trycket för solo ridning är 36 pounds per square inch och 40 psi i en passageraren.

sport cyklar med Metzeler däck, kan det rekommenderade trycket variera från 32 till 42 psi, beroende på däckdimension och huruvida en bakpå bärs eller inte. Metzeler dock betonar att däcktrycket ska vara inne trycket begränsar enligt uppgift från bruksanvisningen.
Manometrar

Många mc-ägare hålla ett däck inflatorn praktiskt att fylla däcken vid behov. Men se till att jämföra mätare regelbundet mellan bensinstationer eller gasgeneratorer hem, i fall man levererar det felaktiga trycket. Däcktrycket bör mätas när den är kall när trycket ökar när luften expanderar med värme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109078.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.