Motorcykel Vindruta skakningar Tips

Om du någonsin har upplevt en hel del smärta efter en hård dag rider din motorcykel, kanske det är vinden som orsakar dina problem. Det spelar ingen roll vilken typ av cykel eller vindruta du har, skakningar från vind kan påverka varje ryttare. Lyckligtvis behöver du några alternativ för att göra din resa mer bekväm. Buffeting Problem

När du rider din motorcykel, speciellt vid högre hastigheter, kan effekterna av vinden blir allt svårare för dig att hantera som ryttare. Om du och din cykel passar varandra så att aerodynamiken på din cykel och din kropp tillåter vinden att passera rätt över dig, är detta inte ett problem. Men, om du har märkt ökad stress och eventuellt även ömhet läggs på dig när du kör i höga hastigheter, är det ganska troligt att trycket av vinden på huvudet och överkroppen som du cyklar. Om du någonsin har gått ut för en åktur må bra och sedan komma hem känsla som om du fick stryk av en säck med hammare, är chansen god att du har haft vindrutan buffeting problem.

Detta kan inträffa oavsett vilken typ av cykel du rider eller vilken typ av vindruta du har. Aerodynamik påverkas av allt som utsätts för luft som du flyttar genom det. Det inkluderar din hjälm, jacka, och kroppen, samt hur och var luften slår dem
Lösningar

Eftersom kombinationen av dig, din cykel,. och din valda ridning redskap har unika aerodynamiska egenskaper, det finns ingen enda lösning som fungerar för alla. Riders har upplevt varierande framgång genom att utnyttja tre huvudsakliga metoder för angrepp.
P Om du inte vill spendera en massa pengar, använd brickor för att montera din befintliga vindruta lite högre än det för närvarande sitter på din främre karossen. Din framgång med detta kommer naturligtvis till stor del beror på hur din vindruta fäster din karosseri tillfället. I vissa fall kan det inte vara möjligt med din cykel konfiguration. Utvärdera noggrant innan, och rådfråga din cykel butik manual för specifik information om din cykel.

Vissa företag erbjuder eftermarknaden läppar som du kan fästa på toppen av vindrutan. Dessa hjälper till att avleda vinden borta från ditt huvud och bröst som du rider, och kan bara vara vad du behöver för att göra skillnaden mellan en obekväm ride och en mjuk gång.
P Om din cykel har ingen vindrutan alls , eller om du helt missnöjd med jobbet ditt nuvarande vindrutan gör, eftermarknad vindskydd finns för de flesta cyklar. Forskning och prata med andra människor med din modell av cykel. Om du köper en eftermarknad vindrutan på nätet, kolla säljarens returrätt för att se om du kommer att kunna lämna tillbaka den om du får den och bestämmer att du inte gillar det efter allt innan du har installerat det.

Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106484.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.