Kawasaki Eliminator specifikation

Shozo Kawasaki grundade sitt företag 1896 och dess syfte var att bygga tung utrustning rullande järnvägsmateriel, varvs-och elektriska kraftverk. Men företaget vände sin uppmärksamhet mot motorcyklar 1960. Kawasaki motorcyklar fick företaget ett gott rykte, vilket inkluderade den bland de fyra stora japanska mc-företag inklusive Honda, Suzuki och Yamaha. Den Kawasaki Eliminator är ett exempel på varför Kawasaki motorcyklar uthärda. Storlek

höjd Eliminator 41.3 inches, sitthöjden 26.8 inches och bredd 30,7 inches. Den markfrigång cykeln är 6.1 inches och hjulbas 57,9 inches. Bränsletanken rymmer 3,4 liter med cykeln väger bara 282 £.
Engine Information

Förskjutningen av motorn är 7.57 cubic inches. Den luftkylning Motorn har en enda cylinder och fyra slag med två ventiler per cylinder. Kompressionen är 9.6:1. Hålet är 2,2 inches medan stroke är 2,1 inches. Bränslesystemet har en förgasare och är anordnad i en enda överliggande kamaxel, SOHC. Tändningen är CDI, eller kondensatorurladdningstyp antändning. Cykeln har sex hastigheter och drivs av en kedja.
Fjädring och bromsar

Ramen består av en dubbel-vagga och är tillverkad av hög- höghållfast stål. Den raken är 34 grader. Den främre hjulupphängningen består av 33-mm teleskopgaffel och bakfjädringen består av stål swing arm samt dubbla chocker. Den främre bromsen består av en enda skiva medan den bakre bromsen består av en trumbroms. Framdäcket är 90/90-17 medan den bakre däcket är 130/90-15.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109460.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.