Hur man byter en bakdrev

Drivkedjan är ansluten till bakhjulet drevet på din motorcykel. Utan ett bakhjul kedjehjul, kunde ingen ström överföras från motorn, och cykeln inte skulle springa. Vanligen är en bakre kedjehjul monterad vid ramen av bakhjulet medelst bultar runt den inre kanten av kedjehjulet. Varje motorcykel är annorlunda, men ersätter en bakdrevets är nästan densamma för varje cykel. Saker du behöver
Motorcykel jack
Tänger
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
1

Lyft motorcykeln från marken med hjälp av en motorcykel jack. Lossa muttern i mitten av den bakre hjulaxeln med en tång, och ställa axelmuttern undan.
2

Skjut motorcykelns bakhjul mot motorn, och ta bort kedjan från bakhjulet drevet . Anslut motsvarande storlek socket till en spärr.
3

Avlägsna skruvarna från runt den inre kanten av den bakre drevet med en spärr och uttag. Dra den bakre drevet utanför ramen av bakhjulet.
4

Placera den nya drevet på bakhjulet ram. Placera bulten runt kanten på det nya drevet, och dra åt dem så att de sitter ordentligt.
5

Placera kedjan på den nya bakdrev. Dra bakhjulet tillbaka bort från motorn för att spänna kedjan. Byt axeln muttern och dra åt den för att säkra bakhjulet på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110141.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.