Hur man lägger in en hakrem på en hjälm så det passar

Nya motorcyklister har en hel del information att suga in innan de kan kvittas på vägen. Motorcykelhjälmar, och deras remmar haka, är bara en av de många saker som kan visas mer komplicerat än det är. Även med en perfekt monterad hjälm, en lös hakrem - orsakas ofta av de förbryllande D-formade ringar på ena sidan av bandet - kan göra hjälmen känns som den vill falla av vid varje given tidpunkt. Att lära sig att använda metall D-ringar för att justera och säkra hakrem hjälper hjälmen passar ordentligt. Instruktioner
1

Ställ hjälmen uppochner i knät med Hakband vänd mot dig.
2

Ta med Hakband tillsammans, kör längre remmen genom paret av metall D-ringar på motsatta bandet. Dra remmen så hårt som möjligt.
3

Vänd den långa remmen över den första D-ring.
4

remmen under och genom den andra . D-ring
5

Dra remmen att dra den mot D-ringar
6

Lyft den andra D-ring -. ringen att bandet löper enligt - att lossa hakrem. Dra remmen bort av den första D-ring, sedan ut från botten av de båda ringarna, för att öppna Hakband helt.
7

Öva band de Hakband med hjälmen i knät tills du känner sig bekväma med processen. Sätt hjälmen på och öva säkra hakrem framför en spegel tills du kan säkra hakrem utan att titta på det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107597.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.