Hur justerar jag strålkastarna på en DL1000?

Suzuki DL1000 har en sammansatt strålkastare montering som kan justeras horisontellt och vertikalt. Detta kan göras med hjälp av rattarna på rattstången själv. Inga speciella verktyg behövs eller delar tas bort. Detta är goda nyheter för dem vars strålkastare pekar upp i rymden eller ut på fel sida av vägen. Räkna med att spendera några minuter att justera strålkastarna för att du har den mest synlighet möjligt under körning. Saker du behöver
Tape
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Park din Suzuki DL1000 direkt framför ett parkeringsgarage dörr eller vägg.
Sida 2

Placera en horisontell och vertikal remsa av tejp direkt framför strålkastaren. Håll rattstången framåt så att strålkastaren riktad framåt när du håller bandet. Har en kompis håller rattstången om det är för svårt att göra båda samtidigt.
3

Åtgärd 10 meter bort från väggen och placera en tejpremsa på marken där. Säkerhetskopiera cykeln tills strålkastare församling är direkt ovanför denna remsa av tejp.
4

Slå på strålkastarna. Lokalisera de två rattarna på sidan av rattstången. Den vertikala justeringen ratten är högre än den horisontella justeringen ratten.
5

Vrid den horisontella ratten först så att strålen faller direkt på vertikal remsa av tejp på väggen. Vrid den vertikala ratten så att strålen faller inom 2 inches under den horisontella band, se till att strålvinklar nedåt på vägen och inte i ögonen på andra förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107937.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.