Hur att rengöra en HJC hjälm Liner

Ger utmärkt skydd till rimliga priser, har HJC blivit en av de mest populära namnen i hjälm industrin. Men efter många miles på den öppna vägen, kan även de bästa av hjälmar lider av lukten som skapats av fukt och ackumulering av svett och smuts. HJC har utformat sina hjälmar för att acceptera en tillfällig bad att få en fläkt av frisk luft i din ridvana. Instruktioner
löstagbart foder Care
1

Ta försiktigt kindkuddama och liner från hjälmen.
2

Slip kindkuddama och liner i ett örngott och plats i din tvättmaskin. Välj den milda inställning och tillsätt en liten mängd diskmedel. Även om det inte är nödvändigt, placera hjälm liner i kuddfodral kan inte skada linern.
3

Ta bort elektroderna och liner när tvätten är klar och låt självtorka .
4

tillbaka fodret och kuddar kinden.
icke flyttbar Liner Care
5

isär hjälmen genom att ta bort ansiktsskydd och alla andra tillbehör, såsom intercom headset eller gardiner haka. Om möjligt, ta bort kindkuddama också.
6

Blöt en tvättlapp i en lösning av milt schampo och vatten. Rengör liner hjälm interiör genom ett lätt tryck för att mätta fodret.
7

Låt hjälmen självtorka, hålla den borta från direkt solljus och hög värme, vilket kan orsaka blekning och utveckling av dålig lukt .
8

tillbaka ansiktsskydd, kindkuddarna och eventuella tillbehör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106631.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.