Hur man gör en Pillow Top Cover Motorcykel Seat

Utrusta en motorcykel under en lång åktur fokuserar mer på mekaniska problem än komfort eller dekorationer. Du kommer att spendera mest din tid att koncentrera sig på vägen. Undantaget till detta är säte. Ju mer bekväm du kan göra denna del av cykeln, desto bättre attraktionen vara. Medan de flesta motorcyklar har konstläder och säten skum som är standard, kan en extra kudde översta kudden sys och läggas till cykelns plats för en extra bekväm åktur. Saker du behöver
Batting
Knife
Wrench
Skruvmejsel
Vinyl
Needle
Tråd
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta motorcykelns sits. Lossa skruvarna som håller den på plats på motorcykeln. Konsultera bruksanvisningen för din specifika modell av motorcykel.
2

Vrid separerade motorcykeln sätet och ta bort stygnen från vinyl längs botten. Ta bort vinyl från runt bottenplattan av motorcykeln sätet. Vad kommer nu att förbli är skum som har formats till formen av motorcykeln sätet och fäst på bottenplattan.
3

Skär en mjuk bit vadd till formen och storleken av motorcykeln sitsen så att den passar ovanpå skummet. Försök att linda den gamla vinyl säte täcker över vadd och skum stolen för att se om den passar ordentligt. Om den inte gör det, kommer en ny bit av vinyl eller läder måste vara dimensionerade och kapas för att passa över skummet, bottenplattan och vadd tryckavlastande tillägg.
4

korsstygn denna nya bit vinyl eller läder runt skummet eller vadd topp av motorcykeln sätet med en nål och en del särskilt stark tråd, som siden tråden. Stitch allt två gånger, för att säkerställa att det inte kommer ångra över tid och se till att ingen av vadd eller skum klämma ur botten. Också granska toppen, se till att slå till kudde topp inte har gjort motorcykelns sits för missbildade och det kommer fortfarande att vara bekväm att sitta på. Om det finns, ta bort vinyl och sätt tillbaka överst vadd kudde.
5

Återkoppla motorcykeln sits och sitta på den för att se hur det känns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110142.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.