Suzuki S40 specifikation

The Boulevard S40 är en kryssare stil motorcykel som tillverkas av det japanska Motor Company, Suzuki. Cruiser stil motorcyklar är utformade på ett klassiskt mode och är avsedda för runt staden användning. Cruiser stil motorcyklar är också avsedda att vara mycket enkel och rekommenderas för nybörjare. Enligt Suzuki-Bikes.com är Boulevard S40 känd för sin lätta och utmärkt hantering kapacitet. Motorspecifikationer

Denna motorcykel har ett 652 cc, encylindrig, fyrtakts motor. De cylinderloppet av denna motor har en diameter på 3,701 inches och dess slag kolven rör sig totalt 3,701 inches. Komprimeringsgraden är 8,5-1 och induktionen system använder en enda Mikuni förgasaren. Det ventilsystem är en enkel överliggande kamaxel som styr motorns 2 ventiler. Kylsystemet för denna motor använder luft och använder våt sump smörjning. Både förrätt och tändsystem är elektroniskt styrd. Standarden transmissioner av S40 är en femväxlad konstant ingrepp manual. Ljusen från denna motorcykel automatiskt avstängning vid start för att minska påfrestningen på motorns batteri.
Chassi Specifikationer

Den främre hjulupphängningen av denna cykel är är teleskopgaffeln att har en spiralfjäder och olja dämpas. Den bakre fjädring är en swing-arm som också har en spiralfjäder och är olja dämpas. Den främre bromsen är en enda skiva medan bakbromsen är en expanderande broms. Den främre däck har en bred punkt som är 100 mm bred och har ett bildförhållande på 90. Den bakre däcket breda punkten är 140 mm och har ett bildförhållande på 80. Den främre kanten har en 19 tums diameter medan den bakre kanten har en 15 tums diameter. Denna motorcykel har flera signaler reflektor turn och en tår droppformade bränsletank. Styret är ett plattjärn och sadeln är ett stycke.
Mått och annan information

Suzuki Boulevard S40 rensar marken med 5,3 inches och är 85.8 inches lång. Sätet för den här motorcykeln sitter 27,6 inches från marken. Bränsletanken rymmer maximalt 2.8 US gallon bensin. Bredden på denna motorcykel är 28.3 inches och dess axelavstånd är 58.3 inches bred. Den tjänstevikt på denna motorcykel är 381 pounds. Tjänstevikten speglar motorcykelns vikt med en full tank, alla nödvändiga vätskan och all standardutrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110065.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.