Hur man installerar Performance Machine Skjutmått Motorcykel Bromsar

Performance Machine är bromsoken kan ge den där sista touchen till alla anpassade motorcykel, och erbjuder en relativt enkel bolt-on installation som kan utföras med en minimal mängd verktyg. Ta en stund att täcka motorcykelns fendrar och kåpor kan gå långt för att skydda dem från risken för skador under arbetet. Räkna med uppgiften att ta minst 30 minuter för en enda bromsok installation medan dubbla broms uppställningar kan ta så länge som en timme. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
bungee stubin
Koppar krossa brickor
bromsvätska
Clear slang
Container
Blocknyckelsats
Visa mer Instruktioner
1

Dra in bromshandtaget för att stänga huvudcylindern s kolv, hindrar bromsvätska rinner. Wrap ett bungee rep runt bromshandtaget och styret för att hålla spaken på plats.
2

Lossa bromsok montering bultar på framgaffeln med en sockel eller insexnyckel. Lossa bromsen bult linje banjo något med en hylsnyckel. Addera 3

Skruva bromsoket bultarna helt med hylsnyckel. Dra bromsoket bort den främre rotorn. Häng bromsoket från styret med ett bungee rep.
4

Skjut Performance Machine bromsok över frambromsen rotorn och på framgaffeln. Placera en spacer shims mellan bromsok och dess fästpunkt på framgaffeln, efter behov, för att anpassa bromsok med frambromsen rotorn. Säkra bromsok på framgaffeln med uttaget eller insexnyckel för att dra åt bromsok bultar.
5

Skruva loss bromsledningen banjo bult från den ursprungliga tjockleken med hylsnyckel. Dra bromsledningen och Banjobult bort av bromsoket.
6

Avlägsna par brickor koppar fruktdryck från banjobult och ersätta dem med nya krossa brickor.
7 < p> Placera bromsledningen på Performance Machine bromsok och skruva banjo bulten på plats med insexnyckel.
8

Skruva av locket på bromshuvudcylindern s vätskebehållare och släpp bromshandtaget. Topp fluidbehållaren av med färsk bromsvätska. Placera en bit genomskinlig slang över avluftningsventilen på slutet av Performance Machine bromsok och placera den andra änden av slangen i en behållare.
9

Öppna avluftningsventilen med en kombination skiftnyckel. Dra in bromshandtaget för att tvinga en liten mängd bromsvätska och luft ur bromsoket. Släpp bromshandtaget långsamt stäng därefter avluftningsventilen. Fortsätt att lufta bromssystemet, använder denna metod tills bromsvätskan instängd i slangen inte innehåller luftbubblor.
10

Toppa huvudcylindern s vätskebehållare med färsk bromsvätska innan du byter ut locket. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108771.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.