Hur man installerar en förgasare kolven på en motorcykel

På motorcykel förgasare, tjänar kolvmekanismen ett dubbelt syfte. Det inrymmer spjällhuset, vilket aktiverar gasspjället och tvingar gaspedalen till ett stängt läge via en fjäder. Det andra syftet är att styra nålen jet som reglerar flödet av finfördelad luft i gasspjället borrningen. Den kolvmekanism är oftast gjord av plast eller lättmetall och installerar genom toppen av carb s choke torn som en enda enhet som håller nålen jet, vår, gasvajern och kolv. Saker du behöver
vass tång
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skjut gasvajern genom kolven montering och anslut kabelns ände till plasten mottagaren slitsen inuti kolven. Kabeln änden kommer att ha en cirkulär bit av metall, som ett stift, kommer att glida in i kolven mottagare kortplats.
2

Verifiera att nålen strålen skruvas in i centrum av kolven och att fjäder finns installerat på gasvajern, mellan kolven och den övre locket. Den övre kåpan säkrar kolvenheten till förgasaren med gasvajern i sitt centrum med en gummi kabeltätning.
3

Slip hela kolvenheten ner in i toppen av förgasaren. Denna enhet är formad som en halvmåne och kan bara anslutas på ett sätt. Dra de bästa skruvarna med en Phillips skruvmejsel till toppen av carb s choke torn. Testa gasreglaget för att säkerställa den snäpper tillbaka till det stängda läget. Om den inte snäpper tillbaka, se till att kabeln inte är vikt sedan bort tryckkolvsaggregatet att undersöka våren om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110012.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.