Hur sänka en Kawasaki Ninja

Även motorcyklister med kortare ben kan uppskatta möjligheten att plantera båda fötterna stadigt på marken stilla, Custom Bike aficionados är överens om att en lägre inställning kan förbättra aggressiva utseendet på en Kawasaki Ninja motorcykel. Den främre änden av en Ninja sänks genom att höja framgaffeln i styrningen oket, medan bakvagnen sänks genom att ersätta de länkarmar som förbinder den bakre stötdämparen till motorcykelns svingarmen. Varken metod är för svårt för de flesta Ninja ägare, men med rätt verktyg och en grundläggande förståelse för din motorcykel är viktigt. Saker du behöver
motorcykel gaffel står
4 och 6 mm Allen skiftnycklar
12 och 14 mm hylsa
Hylsnyckel
Jack
Sänkning länkar
Visa mer Instruktioner
Sänka framgaffeln
1

Lyft motorcykelns framhjul från marken, med hjälp av ett stativ motorcykel gaffel. Detta lyfter motorcykeln underifrån styrningen oket.
2

Lossa nypa bultar på övre och nedre styrande klämmor ok, med hjälp av en 6 mm insexnyckel eller en 12 mm hylsa.

Billiga 3

tag i båda gaffelbenen och driva dem fram till toppen av gafflarna är förlängda jämnt över den övre styrningen klämman. Dra åt den övre klämman s nypa bultar löst, med hjälp av en 6 mm insexnyckel eller en 12 mm hylsa.
4

Kontrollera att båda gaffelbenen jämnt utvidgas ovanför den övre styrningen klämman. Lossa nypa bultarna och justera gaffelbenen efter behov. Dra åt alla av styrningen oket s nypa bultar, med hjälp av en 6 mm insexnyckel eller en 12 mm hylsa.
5

Sänk framhjulet till marken och ta bort stativet motorcykel gaffel.


bak Sänkning Link Installation
6

Skruva den nedre spackling s bultar, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Sänk spackling till marken och dra bort det från motorcykeln. Lyft bakhjulet från marken, med hjälp av en domkraft placerad under motorn.
7

Skruva ur de två skruvarna som håller fast länkarmarna förbinder den bakre stötdämparens vipparm till svingarmen, med hjälp av en 14 mm uttaget. Dra länkarmarna åtskild från motorcykeln.
8

Installera nya sänka länkarna på stötdämparens vipparm och svingarmen. Sätt i och dra båda bultarna, med hjälp av en 14 mm hylsa.
9

Sänk motorcykeln till marken och ta bort domkraften. Sätt tillbaka den undre kåpan och dra åt spackling s bultar, med hjälp av en 4 mm insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109904.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.