Hur Wire en motorcykel Generator

Mer känd som en generator, är generatorn av en motor en integrerad komponent som håller batteriet i den laddade motorn. Det reglerar också ström till de elektriska komponenterna, såsom tändningen och belysningssystem. Om en generator börjar svika, kommer motorcykelns strålkastare dim eller tändningen misslyckas. Det enda alternativet är att byta ut generatorn, ledningar i en ny för att hålla din cykel på vägen. Saker du behöver
Wrench set
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Ratchet
dräneringskärlet
insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner
1

Hitta generatorn locket på din motorcykel, antingen på vänster eller rida sida av motorn. Det kommer att bli den största komponenten sticker ut från sidan. Ta någon av de nödvändiga Avgasdelar samt andra komponenter för att komma åt generatorn locket. Placera drain pan under några slangar som behöver kopplas bort. Använd en skiftnyckel, sockel eller skruvmejseln som behövs.
2

Koppla batterikontakterna och ställ dem åt sidan där de inte vidrör varandra eller någon metall. Ta generatorn locket med lämpligt verktyg och hitta ledningsnätet för generatorn. Koppla loss den och andra anslutna kablar, notera deras placering och märkning dem om det behövs.
3

skruva isär generatorn från motorn med en hylsa eller en skiftnyckel. Ta bort fästbultarna och fäste och ersätta den gamla generatorn med en ny. Fäst den på plats och montera fästet över den. Fäst skruvarna, dra åt dem och fäst kablarna till den nya generatorn.
4

Återkoppla generatorn locket och byt ut eventuella slangar och andra komponenter som du tog bort på väg in Refill alla vätskor som behövs och ansluta kablarna till batteriet. Starta motorn och kontrollera att allt var korrekt installerad och den nya generatorn fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109206.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.