Specifikationer för Mikuni BS Förgasare

Mikuni America Corp motorcykeltillverkare förgasare. Dess linje av BS förgasare innefattar ett stort antal design varianter, och en progression av tre familjer eller typer: typ I, typ II och typ III. Alla Mikuni BS serien förgasare är CV (konstant hastighet) förgasare. Konstant hastighet

En konstant hastighet förgasare är ett alternativ till en fjäril-ventil och andra konstruktioner förgasaren. Den viktigaste skillnaden är hur det meter luft som strömmar genom venturiröret: röret som tillåter luft att strömma genom förgasaren, finfördela bränsle, och strömmar in i motorn. Vridspjällsventiler agera mer som en dörr, öppna och stänga en statisk-sized venturirör. CV kolhydrater använder en annan typ av ventil som ändrar storleken på satsningen, sägs ge "konstant hastighet." Addera Naming Convention
p Alla Mikuni, "B-serien "CV kolhydrater dela en namnkonvention som anger specifikationer om designen. "B" anger en specifik typ av förgasare membran. "D" indikerar att det är en downdraft förgasare. "R" indikerar att den har en radiell slide --- den del som meter luftflödet. "T" anger en platt bild. "W" indikerar en dubbel hals.
Typer

"B-serien" har sett tre omdesign där olika delar av linjen har uppgraderats. Membranet designen fortsatte med samma tankegång under varje typ. Den typ 1 B-serien släpptes 1970 och blev en populär lager förgasare val för Yamaha, Suzuki och Kawasaki. Den typ II infördes 1978/79. Den typ III, fortfarande i produktion, utgavs 1980.
Modeller

B-serien modeller inkluderar enkla kolhydrater, och "buntar" av kolhydrater i samband med ett rack för använda på flercylindriga maskiner där varje cylinder får en egen förgasare. Modellerna inkluderar BS typ I, BS Typ II, BSR, BSW, BST, BD, BDS, BDSR och BDST. Specifikationer för varje BS carb, inklusive BD /BDS kolhydrater, har unika specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110331.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.