DIY Glasfiber Motorcykel Seat

En glasfiber motorcykel sätet är ett bra tillbehör eftersom det är lättare än läder, värmetålig och lättskött. Det kan installeras på en kryssare eller sport cykel, och skapade i vilken form du vill. De har många varianter. Med lite övning kan du behärskar grunderna och lära sig att bygga en som passar din körstil, kroppsbyggnad och smaker. Det börjar med att bygga en plywood formulär. Seat mall

Se till att stolen passar din cykel genom att skapa en mall direkt på sätet området. Mät och skulptera en mall från skum ovanpå cykeln med hjälp av en kniv skulptera eller kvarnen. Tejpen resten av cykeln och täck den med robust plast eller en presenning för att förhindra skador. När skummet är skulpterad, kan du börja skapa sätet toppen.
Placera Glasfiber

Applicera vax eller formsläppning förening till hela bit skum. Coat den jämnt och grundligt. Frigörande av formen är en av de svåraste stegen. När belagd, börja klippa och lager dina glasfiber remsor rätt över skummet. När formen pjäs är täckt i strimlor, blanda upp din glasfiber harts och härdare i en stor skål och måla det på skummet. Täck hela området med en generös mängd av glasfiber. Låt det torka.
Ta bort Glasfiber Molding
start på

på ett hörn och vrid formen tills mittsektionen poppar av skummet. Om du använt tillräckligt förening formsläppning kommer sätet dyka rätt ut. Om inte, knacka försiktigt på stolen utanför formen med en gummihammare. Montera sitsen till motorcykeln.
Fäst Hardware


noggrant mäta och markera undersidan av sitsen med hjälp av en markör för att indikera var hårdvaran ska placeras. Borra montering för det och installera hårdvaran i sätet. Sätet kan nu klädd. Lay vadd eller skum över toppen, och sedan sträcka läder eller tyg som nylon över det. Dra tyget sträckt men inte tätt runt skummet. Staple den till botten av sätesplattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106387.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.