Hur man återställer service skiftnyckel på Polaris Sportsman 500

ATV ägare har en tendens att glömma när deras maskiner behöver service, ett faktum som inte undgått Polaris ingenjörer. För att råda bot på detta, Polaris Sportsman 500 ATV visa en skiftnyckel-ikon för påminnelse efter en förutbestämd intervall av kontinuerlig användning. Ikonen, dock inte kommer att försvinna efter att ATV har fått sin rätta service, om inte teknikern eller ägaren personligen återställs det. Inga speciella verktyg eller utrustning som krävs för att återställa tjänsten skiftnyckel, vilket gör den till en av de enklaste delarna av att upprätthålla Polaris ATV. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt tändningsnyckeln i ATV tändningslåset. Vrid nyckeln till läge "ON", sedan tillbaka till "Off läget." Vänta i 10 sekunder.
2

Lås ATV parkeringsbromsen och flytta in "Neutral".
3

Håll "Mode /Reverse" åsidosätta knappen på vänster handtag. Vrid tändningsnyckeln till läge "ON". Den ATV hastighetsmätaren kommer att ingå ett diagnostiskt läge vid denna tidpunkt.
4

Tryck på "Mode"-knappen på vänster handtag upprepade gånger för att växla mellan skärmens diagnostik menyer. Stopp på "serviceintervall" skärm.
5

Håll knappen "Mode" tills tjänsten skiftnyckelsikon börjar blinka. Släpp knappen "Mode" och vänta på tjänsten skiftnyckel slutar blinka.
6

Vrid tändningsnyckeln till läge "Off".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107544.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.