Installationsinstruktioner för en Vulcan Classic 2000 Vindruta

Kawasaki Vulcan Classic 2000 är en cruiser-stil motorcykel med komfort för långa turer som inkluderar ett paket muskel cykel. Den V-Twin motor har 2,053 cc effekt för snabba starter och resor. Lägga en vindruta till en Vulcan minskar vindmotstånd på förarens kropp och reducerar vindbrus. Vindskydd finns i många stilar och storlekar för att skydda dig från regn och vind på en höjd som är bekväm för ryttaren. Saker du behöver
Skruvmejsel
insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera varje halva av en gaffel klämma nära botten av främre vänstra gaffeln. Håll de två halvorna tillsammans med de inriktade hålen. Sätt en klämma skruv i ett hål på varje halva och vrid dem medurs med en skruvmejsel för att montera dem löst. Upprepa denna process för att montera en gaffel klämma på undersidan av den högra framgaffeln och en övre klämma på varje framgaffel.
2

Håll vindrutan framför motorcykeln med sitt centrum i mitten av strålkastaren. Vindrutan konsoler är på utsidan av gaffelaggregat och rikta med de större utanför hålen i klämmorna.
3

Sätt en bricka på en Allen bult och sätt in den i det övre vänstra vindruta fäste. Vrid insexskruven medurs för att montera den löst. Upprepa denna process för att fästa det nedre vänstra fästet, och både övre och nedre högra vindrutan konsoler.
4

Räta ut gaffelaggregat och vindrutan stöd genom att vrida klämmorna om det behövs. Dra åt alla fyra skruvarna FORK CLAMP medsols med en skruvmejsel.
5

Lägg ut en insexnyckel på var och en av de fyra insexskruvar på vindrutan och dra åt dem medurs.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110495.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.