Hur man tar bort gafflar i en Yamaha 1100 V-Star Custom

Ta framgaffeln på din Yamaha V-Star 1100 Custom är en del av ett regelbundet underhåll rutin. Några av de vanligaste orsakerna för att ta bort de främre gafflarna är att ersätta en skadad seaI eller ändra gaffeln s dämpningsolja. Ta bort gafflarna är inte svårt, men noga märke till placeringen av delar som du tar bort dem från motorcykeln för att göra monteringen enklare. Saker du behöver
8mm, 10mm och 16mm insexnycklar
motorcykel står
Bungee sladdar
10mm socket och hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1 < p> Lossa nypa bulten på höger gaffel nedre reglaget med en 8mm insexnyckel. Lossa framaxeln med en 16mm insexnyckel. Lossa de båda främre bromsok "bultarna med en 10 mm insexnyckel. Ställ motorcykeln på en hiss eller stå för att lyfta framhjulet från marken.
2

Ta bort de främre bromsok bultar med en 10mm insexnyckel och skjut bromsok bort de främre broms rotorer. Häng bromsok från styret med ett bungee rep. Avlägsna fender från framgafflar, med hjälp av en 10 mm hylsa för att ta bort alla fyra fläns-bultarna.
3

Skruva framaxeln med en 16mm insexnyckel och dra ut den ur framhjulet och gafflar. Sänk hjulet till marken och rulla bort från motorcykeln. Ta bort distanserna och kragar från båda sidor av hjulet.
4

Lossa en av den övre styrningen oket s nypa bultar med en 10mm insexnyckel. Lossa motsvarande nypa bulten på nedre oket. Dra gaffeln nedåt och dra ut den ur styrningen oket. Upprepa för att ta bort kvarvarande gaffel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107222.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.