Acumen Växelindikering Instruktioner

bromsa på en motorcykel är mer engagerade än bara minska på gasen. Du måste ned Skift igenom alla växlar för att sakta ner dig innan du stannar vid ett rödljus eller stoppskylt. Denna praxis hjälper motorcykeln att minska varv per minut i etapper för varje redskap och håller dig från att bära ut dina bromsar så snabbt. En Acumen växelindikator tar bort gissningsleken undrar vilka redskap du är i innan den saktar ner genom att visa växel digitalt. Denna eftermarknaden verktyg hjälper dig tid nedväxling innan den stoppas. Saker du behöver
Acumen växelindikator
Center stå
Paddock stand
Visa fler instruktioner
1

Placera din motorcykel på centralstödet eller en paddock stå med bakhjulet från marken.
2

Vrid tändningen till läge "på" utan att starta din motorcykel. Pressa kopplingen i, och ställ in växeln i neutralläge. Neutral erhålls genom att trycka på shift pad hela vägen ner och sedan lyfta upp det ett snäpp.
3

Sätt Acumen lärandet nyckeln i hålet i den bakre delen av skärmen, och håll den på plats. Vänta ca 10 sekunder tills "N" på den digitala displayen. Detta visar att indikatorn inser att cykeln är i neutralläge. Ta på programmeringsknappen.
4

Sätt i lärandet nyckeln i indikatorn. Tryck på lärandet nyckeln i gång för det totala antalet växlar på din cykel. Till exempel, om du har fyra växlar, trycker du på knappen inåt fyra gånger. Varje nummer kommer att lysa på displayen när du trycker på knappen inåt.
5

bort programmeringsnyckeln, och vänta cirka fem sekunder för skärmen att återgå till "n". Lämna tändningsnyckeln i läge "på".
6

Crank din motorcykel motor. Tryck och håll kopplings-och tryck växla ned en gång till första växeln. Fortsätt att hålla kopplingen i de kommande stegen tills alla växlar har ställts in. Öka din gaspådrag tills displayen visar "1" och blinkar därefter ändras till tre horisontella staplar, sedan "2." Tryck på shift pad för att växla till neutral.
7

Höj Shift pad tre gånger till andra växeln. Öka gasen tills displayen visar "2" och sedan tre horisontella staplar blixt och den ändras till "3." Tryck på shift pad ner till neutral. Upprepa detta steg för att lära växelindikeringen din utväxling för alla övriga redskap.
8

Tryck shift pad ner till neutral. Slå av tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111346.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.