Hur du anpassar en V-ROD

Harley-Davidson V-Rod är en av den nya generationen av motorcyklar produceras av Harley-Davidson att besvara klagomål från konsumenter som Harley inte hålla jämna steg med andra tillverkare. Detta betyder dock inte att V-Rod avstår Harley-Davidsons legendariska förmåga att låta förarna att anpassa sin åkning. Den V-Rod har massor av eftermarknaden delar som kan installeras på bara några timmar. Saker du behöver
ryggstöd
Uppgraderade sits
Uppvärmda handtag
Vindruta
Visa fler instruktioner
1

Installera en passagerare ryggstödet på V -Rod. Detta görs genom att först avlägsna passagerarsätet och sedan bultning ryggstödet på plats. Detta förbättrar passagerarnas komfort samt säkerhet.
2

Ta beståndet sätet och installera en uppgraderad Harley-Davidson sits. En mängd olika platser specialitet läder finns att se bra ut och är också bekväm att rida på. Välj en stol som produceras av Harley-Davidson att behålla byggkvalitet den ursprungliga sätet.
3

Installera uppvärmda handtag i stället för lager V-Rod grepp. Original V-Rod grepp är bra på varma dagar, men när temperaturen sjunker, värmehandtag är vägen att gå. Harley-Davidson tillverkar sin egen linje av anpassade värmehandtag som är enkla att installera och är täckta av Harley-Davidsons garanti.
4

Installera en vindruta på styret av V-Rod. Vindrutor ge skydd mot stenar och buggar på vägen, samt att minska mängden vinden buffeting du upplever när du cyklar. Harley-Davidsons anpassade V-Rod vindrutor passar perfekt och installera grundläggande handverktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111073.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.