Borttagning av Hayabusa Fairing

Suzuki Hayabusa har brunnit upp på gatorna sedan det infördes 1999, vilket gör det till cykeln för många speed-addicted motorcyklister världen över. Fram till 2007 har Hayabusa använt en vanlig bult-on strategi för att montera sina aerodynamiska kåpor, låta en tekniker att ta bort önskad panel med lätthet. En omfattande uppdatering under 2008 gav nya Hayabusa s kåpor med en dold-fästsystem för en slankare look. Även om det ser bra ut, dessa fästen komplicera processen att ta bort kåporna. Även borttagning är inte så svårt, det är tidskrävande. Planera dina underhållskostnader gånger därefter. Saker du behöver
3, 4, 5 och 6-mm Allen skiftnycklar
10-mm hylsa
Hylsnyckel
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Skruva ur skruvarna från under framsidan av sadeln dyna, med en 5-mm insexnyckel. Lyft den främre delen av sitsen uppåt tills den går fri från bränsletanken, dra den framåt för att lossa flikarna på baksidan av sitsen från ramen. Släpp passagerarsätet eller bakkåpan, med säte-låsmekanismen under vänstra sidan av svansen spackling.
2

Dra gummi dammskydd bort spegeln baser för att avslöja spegeln bultar. Skruva ur skruven, med användning av en 4-mm insexnyckel. Dra speglarna bort den övre kåpan.
3

Skruva vindrutan bultar från den övre kåpan, med hjälp av en 3-mm insexnyckel. Dra vindrutan ut ur toppen av den övre kåpan.
4

Bänd plasten nitar ut ur båda inre streck paneler och de övre och nedre skal som omger hastighetsmätaren montering, med hjälp av en platt skruvmejsel. Skruva loss skruven från mitten av den nedre mätaren locket, med en 10-mm hylsa. Dra mätaren täcker bort från hastighetsmätaren församling.
5

Bänd plastnitar ut från locket under övre kåpan näsa och det inre locket från mitten av den undre kåpan, med hjälp av en skruvmejsel. Dra täcker åtskild från motorcykeln.
6

bort plasten nitar fästa nedre kåpan till sido kåpor och ram, placerad nära spänningsregulatorn på ramen och vänd bakhjulet, med en flat skruvmejsel. Dra den undre kåpan mot bakhjulet glider flikarna på framsidan av kåpan ut ur sidan kåpor. Sänk spackling till marken och dra bort det från motorcykeln.
7

Skruva loss skruven från mitten av båda sidopanelerna med hjälp av en 10-mm hylsa. Dra sido kåpor aning bort från ramen tills flikarna på baksidan av kåpan panelerna lossas från kragarna på ramen. Dra sidostyckena spackling till framför motorcykeln för att frigöra dem från den övre kåpan.
8

Skruva skruven på båda nedre ändarna av den övre kåpan, intill de främre köra signaler via en 4-mm insexnyckel. Dra den övre kåpan framåt tills den lossnar från ramen. Nå bakom kåpan och dra ut strålkastaren och blinkers kontakter.
9

Skruva passageraren instegshandtaget bultarna från svansen spackling, med hjälp av en 6-mm insexnyckel och dra sedan handtaget bort från motorcykeln . Nå bakom bakljuset och lossa dess kontakt.
10

Skruva ur skruvarna från svansen spackling, med 4 och 5-mm Allen skiftnycklar. Skjut svansen spackling något mot den bakre delen av motorcykeln, lyft sedan bort den från ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109347.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.