Hur man gör Burnouts med en axel Drive Motorcykel

Burnouts lätt dras av på nästan varje motorcykel. Medan vissa ryttare kan utföra en burnout av prestandaskäl, såsom en dra åkare värmer sina bakdäcken, de flesta gör det helt enkelt som en show av sin maskin makt. Medan de negativa effekterna av rökning på bakhjulet är främst inriktat på själva däcket, gör det på en axel-driven motorcykel kan orsaka katastrofala skador som drivaxeln kämpar för att snurra bakhjulet. Det är inte att säga att det inte kan göras, men det är verkligen inte rekommenderas. Instruktioner
1

Starta motorn och lägger i tvåan. Grenslar motorcykeln, plantera båda fötterna stadigt på marken. Flytta din vikt framåt och på framsidan av motorcykeln.
2

Dra i den främre bromshandtaget och kopplingshandtaget helt. Håll ett fast grepp om bromshandtaget.
3

Släpp kopplingshandtaget något tills motorcykeln börjar trycka mot sin frambroms. Behåll greppet om främre bromsen då motorcykeln inte ska rulla framåt på denna punkt.
4

Roll gasreglaget tillbaka snabbt. Behåll greppet om främre bromshandtaget. Släpp kopplingshandtaget i en enda mjuk rörelse och bakhjulet bör börja snurra. Applicera mer gasspjället om bakhjulet är ansträngande.
5

Dra i kopplingshandtaget och rulla på gasen framåt för att avsluta din utbrändhet session. Släpp inte främre bromshandtaget tills bakhjulet har helt slutat snurra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107008.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.