Hur flytta Front blinkers på en Harley

Harley-Davidson har utrustat FX och XL-modeller med främre blinkers monterade på spegeln stud, på botten av spegeln montera, eftersom beståndet konfiguration. Blinkers bostäder hänger ner under styret, och trådarna är fästa på styret med små buntband. Köp en flyttningssats att flytta blinkers från styret på framgaffeln rören, för att få klartecken för en vindruta kit eller för estetiska ändamål. Saker du behöver
Relocation kit
5/8-tums skiftnyckel
5/32-inch Allen drivrutin
Avbitare
Buntband
Visa fler instruktioner

1

Ta svängen muttern signalen mount från botten av spegeln stud med en 5/8-tums skiftnyckel. Håll signalen huset ordentligt och att den inte roterar samtidigt lossa muttern. Dra höljet bort spegeln stud.
2

in 5/16-tums skruven i Relocator klämhalvan. Skjut 1/2-tums diameter spacer på den gängade änden av skruven. Montera klämman hälften på signalen hus med en 5/32-inch Allen drivrutin och drag åt den ordentligt. Håll inte åt, eller riskera sprickbildning turn-signal bostäder.
3

halv Relocator klämman och ljus på plats på gaffeln röret. Skär buntbanden med avbitare, vid behov, för att flytta ljuset. Placera den andra klämman hälften i läge mot gaffeln och installera de två # 10 skruvar i klämman. Dra åt skruvarna ordentligt med en 5/32-inch Allen drivrutin.
4

Dra trådarna blinkers längs styret och ner rören gaffel till signalerna. Fäst kablarna till styret och gaffel rören med små buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107145.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.