Hur man gör en motorcykel Ryggstöd

Långa timmar ridning din motorcykel kan göra ett nummer på din nedre ryggen. Denna smärta kan göra det svårt att utföra framtida åkattraktioner, och det kan även orsaka hälsoproblem. Det är ett enkelt sätt att förhindra detta från att hända och göra din motorcykel mycket mer bekväm i processen. Gör din egen rygg för att ge stöd och hjälp till ryggen när du sitter grensle din cykel även för långväga åkattraktioner. Saker du behöver
½-tums tjock plywood
Saw
1 ½ tums tjock skum
Knife
Spraylim
Klädsel batting
Fabric
Saxar
symaskin
Tacks
Hammer
Strap fäste
Skruvar
Borrmaskin
Chrome dubbar
Visa fler instruktioner
1 < p> Rita den form du vill göra ryggstödet med en markör på en bit ½-tums tjock plywood och klipp ut med en såg. En bra storlek är en oval ungefär 8 inches lång och 6 inches tall.
2

Placera trä på toppen av en bit 1 ½-tums tjock skum och skär skummet med en kniv samma form som träet. Stick skummet till träet med spraylim.
3

Wrap en bit stoppning vadd runt skummet och limma den ner till trä för att ge ryggstödet en jämnare färdigt utseende.

4

Rita formen på främre ryggstödet på avigsidan av tyget du vill använda. Lägg ½ tum för sömsmånerna och skär ut formen med en sax. Gör samma sak för sidorna av ryggstödet, utom lägga en tum för att möjliggöra tyg för att fästa locket till träet.
5

Sy tygstycket tillsammans med en ½-tums söm med hjälp av en symaskin och skär små V-formade lättnad skär varje tum i sömmarna för att möjliggöra vrida tyget runt lätt.
6

Vänd tyget runt och trä den över ryggstödet så träet visar från botten. Använd nubb och en hammare för att fästa tyget till träet
7

Skruva ett fäste metall rem på baksidan av ryggstödet med skruvar och borrmaskin,. Se till att remmen är centrerad på träet. Täck den monterade remmen och nubb täck med en bit av markis material och använda krom dubbar för att hålla det på.
8

Demontera passagerarsadeln från cykeln och fäst den andra änden av remmen fästet cykeln med den exponerade montering området. Se till att den vadderade delen av ryggstödet är vänd mot framsidan av cykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107769.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.