Hur man startar en Mini Dirt Bike

Även om vissa av de nyare mini smuts cyklar på marknaden är utrustade med en elektrisk startmotor , de flesta fortfarande lita på ryttaren att få igång motorn till liv . Medan själva tekniken är ganska enkelt , kan det ta några barn lite övning för att få motorcykeln att starta inom de första sparkar . Uppmuntra ditt barn när de utövar denna värdefulla färdighet , eftersom det är det första steget för att bygga upp förtroende för deras förmåga att rida en motorcykel . Instruktioner
1

Vrid bränslekranen , sitter på vänster sida av gastank , till " On " läge . Dra choken för att engagera choke . Vänd på kill switch , som ligger på höger handtag , i " Run "-läge .
2

spaken kickstart ut . Tryck ned spaken försiktigt med höger fot tills ett visst motstånd känns , vilket innebär att motorn går in i sitt kompressionsslag . Släpp spaken kickstart för att returnera den till toppen av sitt slag .
3

Tryck spaken kickstart ner kraftfullt med din högra fot , flytta spaken genom hela sin slaglängd . Släpp spaken för att returnera den till toppen av sitt slag .
4

Upprepa vid behov tills motorn startar . Låt motorn gå på tomgång i två till tre minuter , tryck sedan på choken tillbaka för att frikoppla choke .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107575.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.