Motorcykel Horn Installation

se till att du har en fungerande horn på din motorcykel är viktigt för säkerhetsstandarder och se till att din cykel är lagliga gatan . Signalhornet varnar andra av din närvaro , så att eventuella olyckor kan undvikas . En arbetsgrupp horn behövs för din motorcykel för att klara statens inspektion . Den bästa åtgärden när din horn dör är att hitta en reservdel till en auto återförsäljare eller skroten . Detta gör att du kan spara pengar och slutföra installationen själv . Saker du behöver
motorcykel horn
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta hornet nära framsidan av motorblocket . Det är en liten rund bit som liknar en skola klocka .
2

Skruva hornet från sitt fäste. Placera skruvarna i ett läge där de inte kommer att gå vilse . Dra strömkablarna från hornen uttaget . Ta bort horn och kassera den .
3

Montera ersättare horn mot konsolen och skruva fast den med skruvarna du tog bort från den gamla hornet . Var noga med att dra åt dem tillräckligt så att hornet är stabiliserad . Anslut strömkablarna till uttaget för din ersättare horn .
4

Testa ersättare hornet för att säkerställa att den fungerar genom att trycka på din motorcyklar horn knappen . Städa upp din arbetsmiljö och lägga undan alla verktyg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109340.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.