Suzuki Bandit Specifikationer

Suzuki Bandit namn täcker en grupp av motorcyklar i Suzuki GSF klassen. Banditen moniker har fäst cyklar på 400 cc upp till den senaste 1250 cc. Alla Bandits har en distinkt sport-touring stil och har en naken avskalad street-bike style, men de kan också komma med kåpor (yttre plastkaross). Den senaste Bandit kallas 1250-talet och kommer med en valfri låsningsfritt bromssystem. Motor

Den senaste versionen av Bandit är 1250-talet. Med en 1255 cc cylindervolym (volym avser volymen i cylindrarna sveps av kolvar), har motorn fyra cylindrar arrangerade i en rad. Cykeln är fyrtaktare, vilket innebär att kolvarna tar fyra slag för att slutföra en motor cykel.

Motorn har en cylinderdiameter och slaglängd på 3,1 inches med 2,5 inches och ett kompressionsförhållande på 10,5 till 1. Hålet är diametern på motorns cylinder öppningen, och slaglängden är den totala sträckan som kolven färdas upp och ner. Kompressionsförhållande är förhållandet av volymen mellan kolven och cylinderhuvudet före och efter ett kompressionsslag.

Motorn bränslet insprutas och har en transistoriserad elektronisk tändning och en elektrisk startmotor. Smörjning är med en våt sump. Addera Chassis

Cykeln har en kedja slutdrivsystemet (motorn stängs en kedja som förvandlar bakhjulet) och sex växlarna manuella .

främre hjulupphängningen använder teleskopisk framgaffel med spiralfjädrar som använder olja för att dämpa fjädring effekt. Bakfjädringen använder en länk-typ, även med spiralfjädrar och dämpningsolja.

Frambromsen är en dubbel-skiva, och bakbromsen är en enda skiva. En skivbroms är en metall skiva fäst vid hjulet. När kraft appliceras genom kolvsok, dynor tryck på skivan och orsaka friktion, bromsar hjulet.
Mått

cykeln är 83,9-inches lång och 31,1-inches hög och har en markfrigång på 5,3 inches. Sitsen är justerbar till 30,9-och 31,7-inches hög. Cykelns hjulbas är 58,5 inches.

Däcken är slanglösa. Framdäcken är 120/70ZR17M/C (58W) storlek, och bakdäcken är 180/55ZR17M/C (73W) storlek. Bränsletanken har en 5-liters kapacitet.

Vanlig cykel väger 551 £., Och ABS versionen väger 560 £.
Funktioner

The Bandit har flera Suzuki funktioner såsom Suzuki Tomgångsregleringens system som förbättrar motorns kallstart, och Suzuki Composite elektrokemisk Material cylinder beläggning, vilket förbättrar hållbarheten och motorns prestanda.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108358.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.