Hur Interface Med en Goldwing Intercom

Goldwing är ett märke av motorcykel som är utformad främst för långväga resor. Ofta kallas en turnerande cykel, är Goldwing motorcyklar utformad för maximal komfort på långa resor. Några av de funktioner som skröt med Goldwing är luftkonditionering, stereo musik och möjligheten att använda intercom kommunikation med en passagerare eller ens med människor ridning andra Goldwing motorcyklar. Etablera en anslutning till intercom är en enkel process, men kan ha mindre variationer beroende på vilken Goldwing du har och vilken maskinvara du vill använda. Saker du behöver
Goldwing motorcykel
Goldwing interface kit
Intercom hjälm
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av DIN socket din Goldwing är utrustad med. De flesta modeller är utrustade med en 5-polig DIN-uttag som tilläggsutrustning kan pluggas in. Ett par modeller, såsom GL1500 och GL1800 använder en 7-polig DIN-uttag.
2

Välj en intercom kit som passar din användning. Det finns tre grundläggande typer av kit som finns. Du kan köpa ett kit som enkelt trådarna en uppsättning högtalare till Goldwing s radiomottagare. Du kan få ett kit som länkar trådlöst till hjälmar för förare /passagerare kommunikation. Du kan också köpa en längre räckvidd trådlöst gränssnitt som möjliggör kommunikation mellan motorcyklar. Välj ett lämpligt kit och kontrollera att den är utformad för att fungera med den typ av DIN-uttag dina Goldwing användningsområden. Anslut gränssnittet kit till Goldwing
3

. Gränssnittet kit är en liten låda, ungefär storleken av ett körkort, men tjockare. Två ledare är anslutna till lådan. Man har en adapter för hjälmen för att ansluta till, och den andra har antingen en 5-polig eller 7-polig DIN-kontakt. Leta upp kabeln med DIN-kontakt och anslut den till DIN-uttaget på Goldwing.
4

Anslut headsetet av din intercom hjälm i USB-kabeln som kommer från gränssnittet. Endast den primära hjälmen måste kopplas in i motorcykeln. Passagerare hjälmar eller hjälmar av andra motorcyklar kan få intercom-signal via trådlös överföring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111024.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.