Hur får man en ny nyckel för en motorcykel

Att förlora en nyckel till din motorcykel kan vara frustrerande. Om du har en annan nyckel som ska användas, kan denna frustration minimeras eftersom inte bara kommer du fortfarande att kunna starta din cykel, kommer du också att kunna få en annan nyckel ganska lätt. Om du har förlorat båda tangenterna som följde med din cykel, har du färre alternativ för att få en ersättare nyckel. Saker du behöver
motorcykel nyckel
nyckelbricka
Fordonets identifieringsnummer
Personligt Proof identifiering
ägande
Visa fler instruktioner hotell med en befintlig nyckel

1

Ta din befintliga nyckel till din lokala järnaffär. Butiker som säljer saker för hemmet förbättring bör ha en viktig skärmaskin.
2

Fråga dem om de kan skära dig en ny motorcykel nyckel. De flesta järnaffärer borde kunna skära en annan nyckel för dig om du har ett original en att kopiera.
3

Se till att din nya nyckel fungerar i din cykel. Vissa tangenter som skärs i järnhandeln kommer inte att vara så exakt som om de sänktes med återförsäljaravtalet, vilket kan få dem att passa in tändningen men inte startar cykeln. Addera med en nyckel Tag
4

Hitta nyckeln tagg som kom med din motorcykel nycklar. Detta är en liten tagg som har ett identifieringsnummer för dina nycklar på det.
5

Ring din lokala motorcykel återförsäljare som är dedikerade till att märket på din motorcykel. Återförsäljarna är de enda platser som kan skära en ersättare nyckel för din cykel.
6

Ge återförsäljaravtalet nyckeln tag-nummer du har för din cykel. De kommer att använda detta nummer för att klippa en ny nyckel som passar tändningen på din cykel. Vissa återförsäljare kan endast göra en ersättare nyckel för din motorcykel så håll koll på din nya nyckel. Addera Without a Key Tag
7

Leta ramnumret på din motorcykel . Detta kan hittas på ramen eller på motorn på din cykel. Ring din lokala motorcykel återförsäljare
8

. Förklara för dem att du inte har den ursprungliga nyckeln tag-nummer för din motorcykel och se om de kan skära dig en ny nyckel med ditt VIN.
9

Ge generalagenten ditt VIN. Du måste ge generalagenten bevis på din legitimation och bevis på att du äger cykeln. Vissa cykel nycklar inte kan skäras utan nyckelbricka, så kolla med din lokala återförsäljare för att se om din cykel är en som kan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109083.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.