Lista över motorcykel modeller från Yamaha

Yamaha Motor Corporation föddes 1887, när det började tillverka och sälja pianon och vass organ. Efter andra världskriget expanderade företaget och började tillverka motorcyklar från vänster-over kriget maskiner och teknik. Den första motorcykeln som Yamaha Corporation presenterade var YA-1, annars känd som Red Dragonfly. Först tillverkas i januari 1955 var endast 125 av dessa motorcyklar som säljs under det första året, men under 2010, är ​​Yamaha en av världens främsta tillverkare och försäljare av motorcyklar. Off-Road Bikes

Yamaha tillverkar en mängd olika motorcyklar för ridning utanför misshandlad sökvägen. Trail cyklar som är både smuts-och väg-orienterad och mäta upp till motocross standarder är bland de mer populära modellerna. Dessa motorcyklar finns i en mängd av två-och fyrtaktsmotor storlekar.

Köpare kan överväga att köpa dirt bike road trail kallas Yamaha TT-R50. Denna cykel är tillverkad 2009 och är utrustad med en push startknappen, en tre-växlad automatisk växellåda och en inverterad framgaffel. TT-R50 har en fyrtaktsmotor och tar emot omkring 32 miles per gallon (mpg).

För en terrängcykel som är mer road orienterad, överväga att rida Yamaha TW 200. Denna motorcykel är konstruerad för både spår och vägar och är utrustad med en 196cc, fyrtaktsmotor, en fem-växlad växellåda, en låg sits, och breda däck som är idealiska för alla typer av terräng. Räkna med att få runt 30 MPG när man rider på vägarna.
Racing Motorcyklar

Yamaha specialiserat på olika racing motorcyklar som fungerar bra på tävlingsbanorna, interstate system, motorvägar och gator. Dessa motorcyklar får normalt cirka 15.000 varv per minut (RPM) och är extremt lätt, väger in på runt endast 400 kg., Gör att förare kan hantera hörn med lätthet under snabba resor.

Yamaha YZF-R6 är en 2011 modell designad för både gatan och banan. Denna fyrcylindriga 599cc modell ursprungligen härstammar från cykeln som vann 2000 Daytona 200. Motorcykeln är utrustad med en toffel-typ koppling som möjliggör mjuk växling och nedväxling från hög hastighet. Cykelns nettovikt är £ 417., Och det blir upp till 40 mpg på landsväg.

Yamaha YZF-R1 LE är en 2010 modell som togs fram utifrån racerföraren Valentino Rossi. Cykeln har en motor som är 998cc och är en 4-cylindrig som är utrustad med ventiler titan intag. Cykelns sexväxlad låda innehåller en multi-plate slirkoppling, perfekt för att eliminera effekterna av bromsning. Denna cykel väger 454 £. och uppnår cirka 35 mpg på landsväg.
Touring Motorcyklar

Yamaha tillverkar en mängd touring cyklar, perfekt för längre resor och sightseeing. Yamaha touring cyklar erbjuder bekväma sittplatser för både förare och passagerare, samt ger stora instrumentpaneler som består av indikatorer växelläge bränsle, kylmedel och luft gages temperatur, realtid körsträcka och klockor LCD.

Yamahas FJR1300A är också känd som den 2011 Supersport Tourer. Denna cykel är konstruerad för äventyr touring och har en 16-ventiler, 1298cc motor, ett enhetligt bromssystem med ABS, en fem-växlad växellåda och uppvärmda handtag. . Väger endast £ 644, får kryssaren ca 39 MPG

Yamahas 2012 Super Tenere är en mindre turné cykel,. Dock, är den utrustad med bekväma bagage system som kan tillåta resenärer att utnyttja sida, topp och bak resväskor. Cykeln har en 6-liters bränsletank, vilket tillåter förare att ta emot omkring 39 MPG. Cykeln motor är en 4-takts, 2-cylindrig 1199cc och är utrustad med en konstant ingrepp 6-växlad växellåda. Väger cirka 575 pund., Ger cykeln en bekväm åktur, eftersom det har en gaffel och endämpare främre och bakre upphängningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108829.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.