Hur Ta Bafflar Tillfälligt Bike Pipes

Avgassystem bafflar används på motorcyklar för att reglera ljud som produceras av motorn, samt i uppbyggnaden av back-up trycket. Vissa förare har dock valt att ta bort sina skärmar till rev snabbare eller låta cykeln för att göra starkare ljud. Baffeln är i allmänhet av en kammare sektion fylld med glasfiber. För att ta bort det, kammarens plattorna måste skäras upp och tas bort, vilket är en vanlig motorcykel modifiering. Saker du behöver
Bågfil
Borrmaskin
Drill förlängning
Borr
hammare och mejsel
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Demontera avgasröret locket från slutet av avgassystemet för att lättare få tillgång till metallrör bafflarna är knutna till. Det finns vanligtvis en till tre avgasrör, men vissa motorcyklar kan ha mer.
2

Kapa konsektionen av metallrör med hjälp av bågfil. Könen delen kommer inte kan anbringas på nytt och kan kastas ut. Om du inte ska installera ett nytt slutrör, slipa kanterna på avgasröret för en slät yta. Addera 3

Bifoga en borr till en borrmaskin som är något mindre än avgasrören. Borra hål i stubbar av rören som blev avskurna tills borren rör sig genom metallplattan.
4

Använd borren förlängning så att borren för att nå längre in i avgassystemet för att helt ta bort den bafflar.
5

Återkoppla bit att fortsätta att borra igenom var och en av rören tills borren har nått slutet av avgassystemet. Knock de ojämna kanter kvar från slutet av baffeln platta med hammare och mejsel.
6

Rengör insidan av avgasröret innan du sätter tillbaka locket på avgasröret. Se till att den är ordentligt fastsatt så att vibrationer som orsakas av motorcykeln inte kommer att påverka det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109082.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.