Hur att bogsera en Kawasaki 440

Kawasaki 440 är en motorcykel modellen introducerades i början av 1980 av Kawasaki. Precis som alla andra motorcykel, om du vill transportera Kawasaki 440 utan att rida den, måste du dra den bakom bilen. Också som alla andra motorcykel måste Kawasaki 440 vara ordentligt innan du börjar att bogsera den. Med rätt utrustning kan du vara bogsering din Kawasaki 440 motorcykel på några minuter. Saker du behöver
Motorcykel släpvagn med hjulkloss
3 ratchet mjuka slingor
3 ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet du kommer använda för att bogsera släpet på en plan yta. Lyft motorcykeln vagnens monteringsfäste på bilens dragkrok och låsa den på plats. Låsningen Processen varierar från trailer till trailer, så ser din släpvagn bruksanvisning för specifika instruktioner. Anslut släpets dragkedja till bilens dragkrok för ökad säkerhet.
2

Starta motorcykeln, placera den i "Neutral" och gå motorcykeln upp släpets ramp. Sätt in framhjulet i motorcykeln hjulkloss och låsa hjulet på plats. Den låsande processen varierar mellan olika stoppklossar, så ser din chock bruksanvisning för specifika detaljer. Med hjulet låst på plats, kan du stänga av motorcykeln.
3

Linda en mjuk slinga runt varje cykelstyre. Anslut ena änden av spännbandet i den mjuka öglan på vänster handtag och den andra änden till bandets anslutningspunkt till vänster, framsida din släpvagn. Om din släpvagn inte har en punkt rem anslutning, kan du haka spännbandet under framkanten av trailern. Anslut en andra spännband till höger styrets mjuk slinga och bandet ansluter punkt på höger framsida av trailern. Ratchet banden tills de är täta. Vinkeln mellan bandet och golvet i släpvagnen bör vara ca 45 grader.
4

Linda en mjuk slinga runt cykelns bakhjul fäste. Anslut ena änden av den tredje remmen till denna mjuka slinga och den andra änden av bandet till en rem anslutningspunkt på baksidan av släpet. Återigen, om din släpvagn inte har en utsedd plats rem anslutning, kan du haka spännbandet under den bakre kanten på släpet. Ratchet bandet nedåt tills den sitter fast. Det bör också vara en 45-graders vinkel mellan detta band och golvet i släpet.
5

Skaka cykeln med händerna för att simulera stötar och rörelser av bogseras. När detta sker, bör endast släpvagnen röra. Om cykeln flyttas en betydande mängd, dra åt remmarna och kontrollera att hjulet chock låses på plats.
6

Starta upp det fordon som används för att bogsera motorcykeln och bogsera motorcykeln till önskad plats . Vid körning med släpvagn, inte överstiger 55 km /h och ta den extra tyngd läggs till din bil i beaktande vid inbromsning. Också ta vida svängar för att tillåta att släpfordonet svänga runt bakom dig. Undvik plötsliga och /eller svår fordonsrörelser, eftersom dessa kan orsaka din släpvagn för att tippa eller få dig att tappa kontrollen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110385.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.