Hur man kontrollera nivån Transmission Fluid på en 1997 HD Softail

Den 1997 HD Softail är en motorcykel som produceras av Harley-Davidson. Kontrollera transmissionsolja regelbundet vid kontroll av andra vätskor på cykeln. Detta regelbundet underhåll håller cykeln fungerar korrekt. Korrekt överföring vätskenivåer att hålla växlarna från slipning och förhindrar motorn från överhettning. Kontrollera nivåerna krävs en cykel stå för att hålla motorcykeln upprätt för att få en korrekt avläsning. Detta underhåll tar cirka 15 minuter. Saker du behöver
Bike stand
stjärnskruvmejsel
Rag
Visa fler instruktioner
1

Kör Softail i fem till tio minuter för att värma upp motorn. Se till att flytta genom alla växlarna under denna uppvärmning.
2

Parkera cykeln på en plan yta och placera den i ett cykelställ för att hålla den upprätt.

3

bort motorns hölje genom att lossa de 10 skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Ställ in skruvarna och höljet åt sidan på en säker plats.
4

Leta överföringen på höger sida av motorn. Dra ut oljestickan på toppen av transmissionen. Torka av den med en trasa och titta på färgen på vätskan. Det bör vara en genomskinlig, röd färg. Om det är ogenomskinliga eller någon annan färg än röd, ändrar vätskan. Placera tillbaka mätstickan i transmissionen och dra ut den igen. Läs vätskenivån på minnet, det bör vara ungefär halvvägs mellan den lägsta och högsta ledning. Om det under den halvvägs, fylla den. Dränera en del om det är över max linjen.
5

Placera höljet tillbaka över motorn och fäst den med skruvarna. Ta cykeln från stativet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109125.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.