Hur man installerar Vance & Hines Shortshots

Vance & Hines Shortshots är en eftermarknad avgassystem för en mängd olika motorcyklar tillverkade av Honda, Yamaha och Harley Davidson. Shortshots lägga till en egen, straight-röret utseendet på motorcykeln samtidigt inkludera street-legal ljuddämpare och infattningar lager för no-drill, nej-svets installation. Shortshot rören är featuree vacklade, slash-cut ändar och en 220-graders värme sköld. Installation på Harley Davidson FXR Super Glide är typiskt för en modell som drivs av den populära Evolution serie motorer. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
Visa fler instruktioner
1

bort rören lager avgaser.
2

Utvärdera lager avgas packningar och ersätta de som verkar sliten eller defekt.
3

Bolt ljuddämparen fäste, märkt "278," till växellådshuset med hjälp av två 5/16-tums genom 7/8-inch OEM flänsbultar, den 5/16-tums med 3/4-tums insexskruven och 5/16-tums brickor. Sätt i två 5/16-tums av 7/8-inch originalbultarna utrustning fläns genom baksidan av fästet innan du dra den till växellådshuset.
4

Sprid medföljande slang klämman och skjut den över avgasporten änden av den främre röret.
5

Montera OEM låsringarna och flänsar på de främre och bakre rören Shortshot huvud.
6

Slip en medföljande hund ben-formade mutterplatta under fästet på baksidan av den främre röret. Bolt den platta fästet (märkt "279") till huvudröret med en medföljande 5/16-tums genom 5/8-inch fläns bult. Dra inte åt ännu.
7

Montera den främre röret med den ursprungliga utrustningen muttrarna. Dra inte åt ännu.
8

Rada upp röret klämma med fästet strax under kamaxelkåpa. Infoga en 3/8-tums med 1-tums bult med bricka genom toppen av röret klämman. Placera en bricka på bulten och säkra med en 3/8-tums låsmutter.
9

Rikta # 279 konsol med # 278 ljuddämparen fäste. Sätt i 5/16-tums genom 7/8-inch fläns bulten i hundben mutterskivan på baksidan av den främre röret. Dra inte åt ännu.
10

Slide annan hund ben-formade mutterplatta under fästet på baksidan av den bakre huvudet röret.
11

Montera bakre huvudet röret med den ursprungliga utrustningen muttrarna. Dra inte åt ännu.
12

Bult den bakre huvud huvud röret till 279 och 278 konsoler med 5/16-tums flänsskruvar.
13

Satsa rören så att de visas parallellt från höger sida av motorcykeln.
14

Drag 5/16-tums bultar huvudet fläns på främre och bakre rör huvudet. Dra avgasporten muttrarna på de främre och bakre huvudet rör. Dra den främre bulten rörklämma.
15

Lossa spännskruvarna på alla medföljande slangklämmor så att de är helt öppna. Sätt i svansen slutet av slangklämman i hållaren klippen på värmesköldar. Placera värmesköldar över huvudet rören och vrid slangklämmorna så att Spännskruvarna är åtkomliga. Dra åt slangklämmorna.
16

Lossa baffeln bulten på baksidan av huvudet rören och justera skärmarna i slutet av rören så att gavlarna är i jämnhöjd med ändarna av värmeskölden. Dra baffeln bulten.
17

Kontrollera att all maskinvara är ordentligt åtdragna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111537.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.