Hur man installerar ett hjälmheadsetet

Hjälmar är viktigt när du reser på en motorcykel. Vissa människor älskar att resa till avlägsna platser med motorcykel. Till skillnad från bilar, som vanligtvis har inbyggd radio, behöver motorcyklar inte kommer med en källa för musik, kan så långa turer bli tråkigt. Installera ett headset i en hjälm kan göra resandet roligare eftersom du kan ha musik att lyssna på. Saker du behöver
Hjälm
Utility kniv
Headset
Dubbelsidig
tejp
Visa fler instruktioner
1

Ta bort allt skum stoppning det vill säga inuti hjälmen. Skär igenom sidan stoppning med mattkniv och dra ut stoppning. Se till att ta med stoppning av noga så att den inte skadas, eftersom det kommer att användas senare.
2

Mät storleken på öronproppar i headsetet och bedöma var den kommer att placeras . Ta del av där öronen kommer att bli när hjälmen är på ditt huvud så att du vet var du skall placera öronproppar.
3

Skär skumvaddering till en storlek där öronproppar kommer passar. Skär skummet i det område där öronen kommer att placeras.
4

Montera trådarna på headsetet inuti hjälmen med dubbelhäftande tejp. Arrange trådarna så att de kommer att nå till de bakre hålen som ansluter till ficka på den yttre delen av hjälmen. Se till att det inte blir några överflödiga sladdar.
5

Sätt stoppning tillbaka inuti hjälmen. Kontrollera att öronpropparna sitter fast och kan ses genom hålen som du skapat. Säkra stoppning genom att vika den ordentligt inuti hjälmen på ett sådant sätt att dina headset trådar också tryggas.
6

Koppla in kabeln till modulen i headsetet. Slå på den och kolla om det fungerar.
7

Skjut modulen inuti fickan av hjälmen. Se till att den sitter fast ordentligt så att det inte faller av när du rider motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107911.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.