Hur Håll Visor Från imma på din hjälm

Regn och kallt väder kan innebära ett ytterligare hot mot den redan farlig proposition för en motorcykel. Medan potthål, hinder och andra fordon kan sätta stopp för en snabb tur, visas ett annat hot i hjälmen: dimma. Medan det inte vanligtvis ett problem på rättvisa väder dagar, hjälm visir har en tendens att dis eller dimma i kallare väder som din andedräkt bildar kondens mot insidan av visiret. Några saker som kan göras för att lindra problemen, vissa är mer av en kortsiktig fix än andra. Saker du behöver
Anti-fog rengöringsspray
Mikrofiberduk
Breath avledare
Pinlock visir
Visa fler instruktioner
1

Öppna hjälmens luftventiler medan ridning, speciellt ventilerna nära ögat-port och hakan bar, för att öka luftflödet runt visiret inre ansikte. Öppna visiret delvis, om vädret tillåter, att rensa ut alltför imma.
2

Rengör visiret inre ansikte, med hjälp av en plast-säker anti-fog rengöring spray och torka torrt med en mikrofiberduk. Dessa städare bildar en ångmotståndskraftiga barriär på insidan av visiret, hindrar dimma bildas när du rider.
3

Installera ett andetag avledare mellan hjälmens hakan bar och eye-port. Breath avvisare förhindrar dimma genom att kanalisera ditt utandad andetag mot botten av hakan bar och bort från visiret. I de flesta fall är ett andetag avledare bara tryckte i utrymmet mellan hakan bar yttre ska och innerfoder.
4

Byt din hjälmens visir med en Pinlock-kapabel visir. Pinlock visir anställa en utbytbar insats som tätar mot visiret s inre yta, som utgör en isolerad tätning liknar en dubbel-spröjsade fönster. Släpp hjälmens visir, med hjälp visirets spärrhakar på sidan av hjälmen, och dra visiret bort. Installera Pinlock visiret i omvänd metoden för borttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109199.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.