Hur man installerar ElectroPod LED Kits

Från ljusa blues till strålande röda, kan LED-lampor skapar en pulserande sken när de är på ditt fordon. De som vill införliva denna LED tillägg till sitt fordon - inklusive motorcyklar, bilar, lastbilar, snöskotrar - kan installera ett ElectroPod LED kit. Fästa detta kit till din bil kan göras hemma. När det är installerat, slå på den för att lysa upp din ride. Saker du behöver
ElectroPod LED kit
Trådskalare
Wire nötter
Visa mer Instruktioner
1

Bestäm önskad position ElectroPod s LED accent skida och ljus barer. Dessa platser ska vara över en funktion som du vill lyfta fram. Till exempel kommer att placera lysdioderna under rattstången eller bensintank belysa fordonets motor, medan montering lysdioder under den främre och bakre brunnar hjul ger däcken ett ljust sken.
2

Rengör ytan i det område där du vill fästa lysdioderna. Se till att den är fri från smuts, lera och damm så att armaturen lätt kan fastna. Addera 3

Följ ena sidan av dubbelhäftande skum tejp på baksidan av LED-ljus bar eller accent pod. Detta lim ska ha kommit med satsen. LED armatur på önskad plats på din bil med den andra sidan av skumtejpen
4

Place.
5

Position på /av-knapp för kitet i en lättillgänglig plats. Se till att denna switch inte kommer att hämma eller blockera andra fordonsfunktioner och mätare. Fäst den på plats med dubbelhäftande skum tejp.
6

Route de positiva strömkablarna (som är röd) från lysdioderna mot icke-smält ström-ledningar av /på-knappen. Undvik att köra dessa trådar genom någon del av fordonet som kan bränna eller förstöra dem, såsom motor.
7

Strip 1/4 till 3/8 av en tum från slutet av LED- trådar och den icke-smält ström tråd av on /off switch med en kabelskalare.
8

Samla de exponerade ändarna av LED-strömkablarna samt on /off: s icke-smält strömkabeln och plats dem till en tråd mutter. Vrid vajern muttern på de exponerade ändarna av trådarna tills den inte längre kan vridas. Detta kommer att säkra samman trådarna. Kontrollera att det inte finns några synliga trådändar.
9

Route alla negativa trådar (som är svarta) från lysdioder till på /av-knapp. Upprepa stegen för att säkra dem och på /av-knapp: s negativa kabeln (som är bredvid enhetens icke-kondenserad power wire) tillsammans i en tråd mutter.
10

Lossa batteripolerna av fordonets batteri. Varje batteri är annorlunda, så följ batteritillverkarens instruktioner om du är osäker på hur man ska lossa dem.
11

Strip on /off knapp är andra negativa makt tråd, som finns bredvid den smälta strömkabeln. Vira kabeln runt den negativa batteripolen. Dra åt kontakten på plats igen. Upprepa denna process med den positiva smält ström-ledningar av on /off, vira den runt den positiva batteripolen innan du fäster batteripolen på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111221.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.