Hur att byta batteri på en Polaris Sportsman 400

Operativsystem en Polaris Sportsman 400 ATV (ATV) med en defekt batteri kan lämna dig strandsatta i vildmarken, bör det ur helt. Byta ut batteriet så snart det uppvisar tecken på en minskad kostnad, såsom startsvårigheter och minskad belysning effektivitet, kan förhindra att detta händer. Till skillnad från de flesta ATV, som inhyser sina batterier under förarsadeln, Sportsman 400 butiker dess batteri bakom en stänkskyddet under höger-bakskärm. I de flesta fall kan du extrahera och byta batteri, med vanliga verktyg, inom 15 minuter. Saker du behöver
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
12-volt 14 amp-timmars batteri
Visa fler instruktioner
1

Vrid ATV styret helt till höger för att ge tillgång till rätt-framskärm. Dra stänkskyddet från insidan av höger-framskärm som döljer batteriet.
2

Dra den vänstra sidoluckan, placerad under sadeln, utanför ATV kropp för att komma åt batteriet fästet . Addera 3

Skruva skruven vid basen av batteriet fästet, med hjälp av en hylsnyckel. Dra fästet bort och lyft batteriluckan på batteriet.
4

Skruva loss batteriets negativa tråd bult, följt av den positiva tråden bulten, med en Philips skruvmejsel. Dra ut batteriet ur batterifacket genom öppningen på insidan av höger-framskärm.
5

Sätt ett nytt batteri i batterifacket. Skruva den positiva tråden bulten på plats, följt av den negativa kabeln bult, med en stjärnskruvmejsel.
6

tillbaka den vänstra sidoluckan och höger framskärm täcker splash, skjuta stiften på baksidan av täcker in gummigenomföringarna på ATV kropp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108894.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.