Missouri Motorcykel Safety Inspection Krav

Missouri rätten kräver att motorcyklar passerar en besiktning utförs på en auktoriserad besiktning station innan de registreras. Den Missouri Department of Revenue nyligen bytt fordonet säkerhetskrav inspektion, inbegripet sådana för motorcyklar. Att veta vad som är och inte är skyldig kommer att spara tid och pengar när du monterar din dokumentation för motorfordon Bureau. Befriad

och med januari 2010, behöver motorcyklar inte en säkerhetskontroll under fem år efter tillverkningsåret. Till exempel kommer en 2006 års modell behöver inte en säkerhetskontroll fram till 2012, oavsett eventuella förändringar i bilägande.
Krävs

Motorcyklar äldre än sex årsmodeller kräver en skyddsronder, vilket normalt är bra för två år. Även års modeller sex år eller mer kommer att kräva en säkerhetskontroll i jämna år, och udda-års modeller kommer att inspekteras under udda år. Undantaget från detta är en jämn-åriga motorcykel med en registrering som löper i en udda år eller en udda-års motorcykel med löper registrering i en ännu år, i vilket fall skyddsronder är bra för ett år och kommer att kräva den tvååriga skyddsronder följande året.
Utsläpp

och med oktober 2010, undantar Missouri lag alla motorcyklar från utsläpp inspektioner.

Utrustning

Som med alla andra fordon inspektioner, skall motorcyklar i Missouri har bromsar, horn, hjul, däck och avgassystem i gott skick. De flesta motorcyklar kommer med en strålkastare och bakljus, och dessa måste vara i fullgott skick. Om din motorcykel har blinkers, måste de fungera korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108044.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.