Felsökning av en Yamaha Warrior

Problem som uppstår med din Road Star Warrior motorcykeln kan innefatta svårstartad, som körs på en enda cylinder, misständning och övergripande dåliga resultat. Dessa kan alla innebära en fråga tändstift. Att veta säkert, måste du granska varje tändstift och ersätta någon som är smutsig eller täckt av oljefyndigheter. Kontroll av tändstift bör göras regelbundet, speciellt under årligt underhåll av motorcykeln. Saker du behöver
Säteslås nyckel
Hylsnyckel
tändstiftsnyckel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta sadellåset under den främre delen av sätet. Sätt i nyckeln och vrid den moturs för att frigöra låset. Lyft upp sätet och ta bort cykeln.
2

Ta bort skruvarna som håller luften locket induktion systemet till cykeln med en hylsnyckel. Ta bort skyddet från cykeln och ställ den åt sidan.
3

Hitta änden av bränsleslangen, som är ansluten till den gemensamma placerad bakom luftinsugssystem lock. Ta bort bränsleledningen från leden.
4

Ta bort muttrarna som håller fast bensintanken till ramen på cykeln med hylsnyckel.
5

Hitta slutet av den andra bränsleslangen och ta bort den från leden. Koppla resterande slangar från bensintanken. Dra gastank framåt och av cykeln.
6

Sätt tändstiftsnyckel över första tändstiftet. Vrid nyckeln moturs för att lossa och ta bort tändstiftet. Upprepa detta steg för de återstående tre tändstiften.
7

Infoga ett nytt tändstift och dra åt den för hand. Upprepa detta steg för de övriga tre tändstift. Dra åt tändstiften med tändstiftsnyckel. Använd en momentnyckel och vridmoment tändstiften till 13 ft-lbs.
8

Ställ tanken tillbaka på cykeln. Återanslut slangarna och dra åt muttrarna. Starta cykeln för att testa reparationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107525.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.