Varför Är Motorcykeldäck så dyra?

Motorcykeldäck är ökända för att bryta banken när det gäller att rutinmässigt cykel underhåll . Dessa däck varar inte så länge som bildäck , men de kostar mer . Förstå produktionsprocessen , dock sätter priset i perspektiv . Engineering

Däck och konstruktion är kanske de viktigaste stegen i ett motorcykeldäck produktionsprocess . Elektroniska scheman , fältprov och omfattande testning är alla skyldiga att se till att varje däck upprätthåller nödvändig säkerhet och kvalitet . Motorcykeldäck har fler tekniska krav än ett bildäck , eftersom det finns betydande skillnader i hög effekt - vikt-förhållande , storlek kontakt fotavtryck och andra element .
Råvaror
< br >

Motorcykeldäck är gjorda av ett antal material som kräver mycket tid och kraft till källan. Naturgummi erhålles från latex av en gummiträd , och kombineras därefter med petroleum -baserade syntetiska gummin . Andra kostsamma ingredienser tillsätts för att fullända egenskaperna hos gummiblandning. Kostnaden för material påverkar det slutliga detaljhandelspriset kostnaden för motorcykeldäck .
Production

församling , härdning , och avgörande kvalitetskontroll är arbetsintensiva delar av produktionsprocessen . Arbetstagarna kommer att kontrollera varje däckets form och mått för eventuella fel och köra det genom en datoriserad väg simulator som snurrar däcket vid genomsnittlig hastighet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108918.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.